Alle indlæg og emner.

‘Dejlig er jorden’ fra Badeanstalten. 

Dejlig er jorden‘ er en rensende lermaske fra Badeanstalten fra www.shopluksus.dk – Den startede jeg dagen ud med at prøve i dag. Denne maske absorberer urenheder i huden og overskydende fedt. Leret indeholder, blandt andet, aluminium og kalcium, der hjælper med at genopbygge huden ?

Man rører simpelthen pulveret op med 1-2 tsk varmt vand, rører det sammen og jævner det ud i ansigtet. Undgå selvfølgelig øjne og mund. Jeg mærkede en dejlig, kølende fornemmelse lige fra start til slut. Jeg lod den sidde på i 10 minutters tid og skyllede det af. Min hud var blød, renset og flot bagefter – Klar til at modtage serum og creme. 

Masken er vegansk, naturlig og prisvenlig. 39,- hos shopluksus lige her.

Hvis I alligevel er derinde for at shoppe lidt, kan jeg også anbefale peel-off masken fra samme mærke : Bølgelængde! Det er en fantastisk peel-off maske ?

– Mette Milan 

Badeanstaltens lermaske. ‘Dejlig er jorden’ fra shopluksus

|Produktet er en gave fra shopluksus.dk |


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *