Alle indlæg og emner.

Jeg er blevet afhængig af duftlys!

Men ikke en hvilken, som helst slags, kan jeg fortælle jer – Jeg er faktisk temmelig hårdfør i produktverdenen generelt, men duftlys… Dem kan mine øjne og næse ikke tåle. Det kradser og irriterer, og jeg må altid slukke dem efter ganske kort tid. Ja, og så ellers forlade rummet, mens vinduet står åbent. Mega ærgerligt, for jeg elsker dufte og lys. 

Oskias duft og massagelys er det ene lys jeg heldigvis kan tåle. Det er et lys man tænder, og mens det smelter, bliver det til den lækreste massage/pleje olie, som man kan massere i, ELLER smøre på arme, ben eller ansigt. Pisse smart, hvis du spørger mig, og så er den super mild. Den er bare lidt “dyr” (399,-) og er ikke sådan et man har stående i alle husets rum – Kun i soveværelset ? Den kan iøvrigt købes her og er super, super lækker til selvforkælelse eller værtindegave med flot emballage. Luksus og smart. Produkt og lys i et. Win-win ??

Jeg har så fundet endnu et duftlys jeg kan tåle og betale, og har derfor købt stort ind hos shopluksus.dk – Deres MERAKI duftlys kan jeg simpelthen tåle, og nu står der så duftlys derfra i forskellige duftvarianter i stuen, badeværelset og soveværelset. Mine favoritter er : ‘Fig & abricot‘ og ‘Fresh cotton‘ – De er SÅ sindsygt lækre, og jeg overdriver ikke. De er lavet af olie fra sojabønnen. 96% soja og 4% aroma. En naturligt produkt. De små duftlys koster 49,- og de store koster 99,- | og sidstnævnte købte jeg så tre af i sidste uge ? Man skal jo ikke gå ned på duftlys, når nu de fungerer for én OG er blevet en fast rutine at tænde på badeværelset hver aften under aftenrutinen. Desuden har de bare et flot look – Helt simpelt, stilfuldt og hvidt. De passer ind i alle hjem. 

Lysene kan købes her til hhv 49,- og 99,- | De små kan brænde 12 timer ca. og de store 35 timer. 

Vi fortjener alle lidt selvforkælelse i ny og næ – Et duftlys med skønne aromatiske dufte og hyggestemning, er selvforkælelse for mig. 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *