Alle indlæg og emner.

Multi-Masking!

Et nyt spændende begreb, som jeg er dykket lidt ned i de sidste par dage.

Det handler om at bruge flere masker i ansigtet på én gang – Multitaske, så at sige. Har man fedtet og uren t-zone, men tørre kinder, og er sensitiv under øjnene? Jamen, så multi-masker man. Hvorfor nøjes med en maske i hele ansigtet, når man faktisk kan ordne flere problemer i ansigtet på én gang? Jeg har ikke altid multimasket, men jeg har f.eks smurt en udrensende lermaske kun i t-zonen, fordi det var den der trængte til udrensning. Jeg har ikke tænkt over, at jeg kunne smøre en fugtmaske på kinderne samtidig. Men det tænker jeg over nu. Og gør det også – for det er da pisse smart! 

The body shop har lanceret de lækreste masker til det formål. Fem styk. Alle lavet af 100% vegetariske ingredienser, hvoraf tre af dem er 100% veganske! (Himalayan Charchoal, Britisk Rose og Amazonian Acai) og det synes jeg er super lækkert! Derudover er de uden mineralske olie, parabener, silikone og parafin. Superfood-multi-taske-maskerne er fremstillet af hudeksperter og indeholder rige, rene ingredienser, som : kul fra Himalaya, acaibær fra Amazonas og honning fra Etiopien. 

Himalayan Charchoal purifying GLOW mask – Det er en udrensende lermaske sag, der kan mærkes! Jeg er vild med den prikkende, kølende følelse, som den giver på huden. Og så er duften den lækreste,  friske duft. Den hjælper ifht urenheder, og udrenser i porerne. Jeg føler virkelig, at den hjælper og giver den gas på huden. Denne bruger jeg udelukkende i t-zonen. Masken her er 100% vegansk, og indeholder, blandt andet, bambuskul, grøn te fra Japan, og økologisk tea tree oil fra Kenya. Denne er en af mine favoritter! 

British rose fresh plumping mask – Dette er en fugtgivende, gelmaske, der fugtmætter huden og nærer den. Den fylder huden ud og fjerner følelsen af stram, tør hud med det samme. Jeg bruger denne på kinderne, som altid kan bruge lidt fugt. Masken er 100% vegansk, og indeholder, blandt andet, ægte rosenblade og roseessens, hybenkerneolie, som er med til at give huden et jævn og flot look, og økologisk aloe vera. Duften er ligesom, når man snuser til en frisk rose. Sprød og mild. 

Ethiopian honey deep nourishing mask – Denne maske er til hud, der trænger til intens pleje, fugt og næring. En hud, der trænger til glød og blødhed. Jeg bruger denne på kæben, hvor jeg er lidt nupret og grå. Det er en honningmaske, med honning fra Etiopien, marulanøddeolie fra Nambis og økologisk olivenolie fra Italien. Den er 100% vegatarisk. Den forfiner porerne, og renser også ud, samtidig med, at den plejer i dybden. 

Chinese ginseng & rice clarifying polishing mask – En maske, der er designet til at frembringe jævnhed i tonen. Den har en lysnende effekt på huden. Den eksfolierer huden, samtidigt med, at den fungerer, som en maske. Masken er 100% vegetarisk, og indeholder : ginsengekstrakt fra Kina, risekstrakt, og økologisk sesamfrøolie. Jeg bruger denne i hele ansigtet pånær kinderne. Denne maske dufter himmelsk med et twist af mild citrus ? Endnu en af mine favoritter! 

Amazonian Acai energizing radiance mask – En maske, der går ind og giver en trist og farveløs hud, et boost af energi og glød! Acaibær er spækket med c-vitaminer, der netop e fantastisk til det formål, at skabe energi til huden. Masken indeholder, udover Acai, guaranafrøekstrakt, og økologisk babassuolie, der blødgør og udglatter. Masken er 100% vegansk. Konsistensen og duften henleder mine tanker på cremet marmelade ? 

Nu til priserne for disse ingrediensspækkede, vegetariske, veganske masker : 150,- pr stk! ?? Det er simpelthen fantastisk! Og så har man måske råd til at købe to stk, hvis man, ligesom jeg, har flere hudtyper i fjæset på en gang ? The body shop brager frem med deres fantastiske produkter, med fokus på miljøet, veganerne, menneskenes sundhed generelt, og jeg ELSKER det! 

Desuden har hver og en af disse masker en duft uden lige. Jeg har siddet mange gange med næsen helt nede i dem, før de er blevet smurt på. Hvordan de formår at frembringe så skønne dufte, er ‘beyond me’ – De lanceres den 23 august, så kig på din hud allerede nu, og find ud af, hvilke masker, du måske skal have investeret i til din hud ?

– Mette Milan 


Sendt til test af the body shop. Meningen er MIN. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *