Alle indlæg og emner.

“Solbær” frugtlermaske fra Badeanstalten. 

Jeg har virkelig fået testet en masse fantastiske (og også nogle knapt så fantastiske) masker (produkter generelt) her henover min fire ugers sommerferie. Det har været skøn. Min hud trives i bedste velgående og opfører sig pt eksemplarisk. På mandag starter hverdagen, som lærer igen. Det bliver skønt at komme tilbage til kolleger og elever igen ✌?️

Her til aften prøvede jeg atter en maske – En af de absolut fantastiske :”Solbær” fra Badeanstalten fra ShopLuksus.dk. Det er en stimulerende fugtmaske/lermaske, der skaber mere glød og energi til en træt og kedelig hud. 

Jeg elsker de her små breve med pulvermasker, der skal mixes med vand, fra Badeanstalten, fordi de er billige (39,- hos www.shopluksus.dk) lette at gå til, og perfekte til en aften med super forkælelse af huden. De kan let tages med på ferien, eller de kan gives, som forkælelses-værtindegave. 

Denne maske “solbær” stimulerer blodcirkulationen – Det kunne ses og mærkes, da masken blev skyllet af. Min hud var, for det første, glat og glødende! Masken skulle røres op med 1 tsk varmt vand (jeg brugte 4 tsk varmt vand, for at få den rette konsistens) og så skal den sidde på i 10-15 minutter. Vupti. 

Solbær” fra Badeanstalten er vegansk og så naturlig, som det overhovedet kan blive. Den kan købes lige her til 39,-.

Gør jer selv den tjeneste, at put “dejlig er jorden” masken, i kurven også, hvis I har mulighed for det! Skøn skøn maske til os med lidt fedtet/kombineret hud ?

– Mette Milan 

Maskerne er en gave fra Shopluksus.dk – Meningen er MIN egen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *