Alle indlæg og emner. · Make-up.

‘Pure Lip intense – Berry’ fra Akademiklinikken.

I ferien fik jeg tilsendt et produkt til test fra @amazepress. Det var Akademiklinikkens ‘Pure lip intense – Berry‘. En fuldstændig sensationel, hvis du spørger mig, læbebalm. Den siges at være hindbærrød, men saftig kirsebær, synes jeg mere er den rigtige beskrivelse for den. Den dufter dog hindbær-agtig, på en meget mild og ikke-sød måde.

Denne dybrøde sag er spækket med aktive ingredienser. Den indeholder kakaosmør, avocadeolie, jojobaolie, aloe vera, vitamin E, og det patenterede antioxidant Sym3D. Den indeholder også min favoritingrediens: salicylsyrer, som sørger for, at læberne er konstant bløde og fri for tørre flager. En lille daglig peeling, så at sige.

Sym3D er et af de mest spændende ingredienser i produktet. Det er en antioxidant, der giver læberne en let øget volumen over tid. Applikatoren, er lavet af metal, der køler og plumper læberne, når du påfører læbebalmen. Jeg er vild med denne lille tube. Både designet, som er gennemført, og produktet indeni. Jeg har brugt den 1-2 gange dagligt siden jeg fik den, og den har faktisk vænnet mig af med at bruge læbepomade hele tiden.

Produktet koster 220,- og kan blandt andet købes her.

-Mette Milan

image

Produktet er, som skrevet, sendt til test. Meningen er min egen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.