Hudplejeprodukter · Tests.

Skønne masker fra ‘Grown Alchemist’.

For to måneder siden, kom der to spændende masker ind ad døren hos mig, tilsendt til test fra @Elements_group. Mærket på maskerne, var nyt for mig : ‘GROWN ALCHEMIST‘ – Et australsk økologisk hudplejemærke, der har fokus på, og dyb forståelse for, hudens fysiologi og kroppens biologi – helt ned til de enkelte cellers funktion, og den kemiske påvirkning fra ydre faktorer på kroppen og huden.

Jeg modtog maskerne:

AGE-REPAIR GEL MASQUE: POMEGRANATE EXTRACT & PEPTIDE COMPLEX og ENZYME EXFOLIANT: PAPAIN & AMINO COMPLEX. Begge to nyheder fra mærket.

  • Age-repair gel masque er en maske, der arbejder med alderstegn, virker opstrammende og fugter huden til UG med dens aktive virkning fra hyaluronsyrer. Masken har en let og dejlig kølende konsistens, som jeg nyder fornemmelsen af på huden. Den giver cellefornyelsesprocessen et boost uden lige. Masken reducerer fine linjer og giver huden glød. Masken skal sidde på 10-15 minutter.
  • Enzyme exfoliant er en exfoliering baseret på frugtekstrakter, der blidt, men grundigt, exfolierer huden, så man står tilbage med en flot glød, forfinet struktur og en hud, fri for døde hudceller og tilstopninger. Den kan mærkes på huden, som en slags prikken. Især ved næsefløjen og på hagen, hvor mine porer er store. Masken skal skylles af efter 5-10 minutter.

Jeg er tosset med emballagen på begge masker, som er en metaltube. Super retro og fint. De passer ind på ethvert badeværelse 🙂

Jeg synes generelt, at GROWN ALCHEMIST, er et spændende brand, som jeg helt klart vil lure mere på i fremtiden.

-Mette Milan

gra0098-grown-alchemist-skincare-enzyme-exfoliant-75mlgra0085-grown-alchemist-skincare-age-repair-gel-masque-1

Produkterne er tilsendt til test. Meningen er min egen!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.