Hårpleje. · Tests.

Lee Stafford hårprodukter.

For en måned siden, fik jeg tre lyserøde, kokosduftende hårprodukter ind ad døren. Alle tre nyheder fra Lee Stafford, som snart kan erhverves i DK.  Jeg snakker om :

  1. CoCo LoCo ‘Dry shampoo’. (Vejl. pris 119 kr. for 200 ml)
  2. CoCo LoCo CoConut mousse. (Vejl. pris 129 kr. for 200 ml)
  3. CoCo LoCo hairspray. (Vejl. pris 129 kr. for 250 ml)

Jeg elsker duften af kokos i hudpleje og hårprodukter, så duften var meget velkommen hos mig. Det er en lækker sprød kokosduft, der kommer frem. Mild og sprød på samme tid. Det første produkt, som jeg bare måtte prøve, var tørshampooen. Jeg bruger nemlig kun Batiste. Det gør jeg fordi, at Batiste bare fungerer upåklageligt til mit hår, og så er Batiste ok-billig. Jeg kan godt lide det matte look, Batiste giver hårbunden. Jeg har prøvet maaaange tørshampooer, som får mit hår til at klaske og skinne i stedet. Det var desværre også tilfældet med Lee Staffords tørshampoo. Den fungerer ikke til mit hår. Super ærgerligt, for jeg er vild med duften. Håret bliver mere fedtet på mig, klasker og er bare det modsatte af, hvad jeg ønsker af min tørshampoo. Jeg tænker at kombinationen af kokosolie (der er i produktet) og tørshampooeffekten, ikke behager min bund. 

Moussen og hårspayen derimod… De er begge skønne og gør, hvad jeg forventer af dem: Styler, holder, dufter! Hårsprayen indeholder silkeprotein, så håret samtidigt beholder blødheden, og UV beskyttelse, så solen ikke får lov at skade håret. Fælles for alle tre er kokosolie, som vi alle ved, er fantastisk for håret. Kokosolie styrker og blødgør, og er rig på proteiner. Moussen skaber en fin og naturlig volume, der holder flere dage, hvis man ikke vasker håret daglig.

-Mette Milan

image
Produkterne er tilsendt til test. Meningen er min egen.

One thought on “Lee Stafford hårprodukter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *