Hudplejeprodukter · Rens. · Tests. · Tips og tricks · Uren hud.

Oldgammel sag, som jeg elsker…

Ej, okay – Oldgammel og oldgammel, er måske så meget sagt, men produktet er ikke en nyhed på markedet, kan man sige. Jeg har brugt den i godt og vel to år. Og den bliver VED med at dukke op blandt mit sortiment af favoritter. Jeg vil tippe om Oskias Renaissance Cleansing gel. Det er en rens. Det er en maske. Det er en uundværlighed, når man først har haft huden i den. Sådan for real.

Forvandlings-rens.

Okay – Vi har gang i et effektivt kinderæg her. Hele tre ting på én gang. Rensen er en gel, når man presser den ud af beholderen. En varm, orange gel, der hverken klistrer eller er irriterende at vaske af fingrene igen. I det man smører det i ansigtet, masserer produktet ind i huden, forvandler den sig til en olieholdig konsistens, for til sidst, at blive en let, hvid rensemælk i kontakt med vand. Den kan ALDRIG mærkes på huden bagefter, andet en en glødende, let fugtet hud. Det er grundet formuleringen. Den er lige til at skylle af. Den er lige til at elske.

Minimaske og rens i et.

Udover, at det er en dybdegørende rens, vi har gang i her, kan den altså en del mere end det. Den kan også fungere, som en mini frugtsyremaske på huden ved at man lader den sidde på 3-5 minutter, før man skyller den af. Rensen indeholder græskarenzymer, der ligesom peeler hudens overflade, renser ud i og opløser urenhederne i porerne. Rensen aka minimasken, indeholder også et hav af vitaminer, som A, C og E-vitamin, Omega 6, MSM (Naturlig svovl) stjerneblomst olie, kamille og rose. Rensen har vundet tre store beautypriser, og jeg forstår virkelig godt hvorfor. Jeg er aldrig stødt på en lignende rens i mine 3 år, som skønhedsskribent. Den fungerer derudover til alle hudtyper, men er især rigtig effektiv til den kombinerede hudtype, grundet den grundige peel-opløsningsmetode. Du kan læse mere om den på Oskias hjemmeside her (OBS: engelsk) Eller på gettheglow.dk shop her.

Rensen koster 299,- for 100 ml, hvilket er i den dyre ende for en rens – Uden tvivl – Men den er alle kronerne værd. Jeg har tømt fire flasker, de sidste år. Den er ret drøj i brug!

-Mette Milan

ReniasanceCleansernewsletter

product_32_144269230-612cc9f0441e4f75abfc6d84b61e38ae

2 thoughts on “Oldgammel sag, som jeg elsker…

 1. Hej Mette
  Tak for tippet om denne skønne rens. Jeg synes allerede efter en uges tids brug, at min hud har fået mere glød – kan det virkelig passe? 🙂
  Jeg har lige ét spørgsmål: Når du lader den sidde som minimaske, er det så “olie”-formen eller “mælke”-formen, du lader sidde og trække?

  Mange hilsner Louise

  1. Hejsa Louise.
   Det kan sagtens passe, for den virker hurtigt og effektivt!
   Jeg lader den sidde i “olieform” 2-5 minutter. Så har den effekt som en mild, mini frugstyremaske 🙂 Skide smart!

   KH Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *