Hudplejeprodukter · Tests. · Uren hud.

Ecookings peel maske.

Og den peeler skal jeg hilse og sige! Som i P.E.E.L.E.R!

Masken er økologisk, baseret på naturlige ingredienser, uden parabener osv, så første gang jeg ville prøve den, havde jeg ærligt talt ikke den største forventning til den. Jeg syntes, og det er ikke nogen hemmelighed, at økologiske produkter, har en enorm tendens til at være yderst kedelige og ineffektive. Bevares, det betyder da noget, hvad man smører på huden, og så er effekten ikke det vigtigste for alle, men det er det altså for mig. Så jeg har testet ganske lidt øko i mine år, som skønhedstester. Men da jeg stødte på ecooking blev jeg for alvor omvendt, når vi snakker økologi og effekt. Jeg testede hele serien henover sommeren, og blev mere og mere begejstret og forelsket hver dag, jeg prøvede noget nyt eller en ny kombi.

Peelmasken – Virkning og effekt.

Peelmasken indeholder bl.a mælkesyre, frugtsyre udvundet af citronen, og squalane, så du ikke oplever en udtørrende, drænende effekt på huden. Masken skal smøres på ren hud, fordeles i et jævnt lag og med god afstand fra øjne og læber. I og med, at man har med syrer at gøre, skal man IKKE smutte ud i solen og hygge imens man har masken på – Det vil give forbrænding og i værste fald, pigmentskader. Så brug altid syrer med omhu og om aftenen!

Når masken så har siddet på 3-4 minutter første gang, så trapper man op de næste gange, så man til sidst rammer 10-12 minutter. Den svier, så det er ikke let at have den siddende i så længe, og jeg har den filosofi, at føles det ikke rart, så af med den. Nu har jeg haft den på en del gange, og mærker den slet ikke på samme måde længere. Men jeg ser den på samme måde – Effekten er fantastisk. Man står tilbage med overdreven lækker glød, blødhed, forfinet hud og rene porer. Huden ser mere ensartet og frisk ud. Jeg bruger den 2 gange i ugen, og nogle gange kun i t-zonen, da den er god til at opløse det der fedtlag, jeg render rundt med en gang imellem.

Så synes jeg iøvrigt, at emballagen er super cool – Retro agtig og får mig til at tænke på et apotek fra gamle dage med de brune glas, der indhyller produktet.

Prisen på 269,- for 50 ml lige her

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *