Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Beautypiller, så det BATTER!

Jeg er fuldstændig forundret, fascineret og imponeret over, hvad 10 dage med Oskias ‘Pure MSM’ the beauty mineral piller har gjort for min hud på HELE kroppen! Det er så vildt, og jeg fortryder inderligt, at det er det eneste produkt jeg ikke havde lyst til at teste fra Oskia for tre år siden. Jeg troede ikke på dem. Pillerne. Tænkte ikke, at de ville kunne gøre så kæmpe en forskel for mig og min hud. Dumt dumt dumt.

De første tegn.

De dukkede op på mine normalt røde, knoppede arme. Jeg er en “heldig” ejer af keratosis pilaris, som mange mennesker går rundt med. Det er små røde knopper (grundet irritationer i hårsækkene) på enten arme, lår/ben og på kæbebenene eller alle tre steder, hvis man er heldig, som jeg ?? Men mine arme er ikke længere røde. Røde plamager. Irriterede hårsække, der titter frem. Mine arme er blevet så jævne og fine. Stadig lidt grove i strukturen, når man kører hænderne henover dem, men de er ikke synlige længere. Det samme gælder på min kæbe og mine kinder, som altid har et hint af rødt i sig. Min hud har ALDRIG været så jævn, som nu. Ingen irritationer. Ingen urenheder (og jeg er altså MIDT i en hormonfase) så jeg er ovenud imponeret. Jeg plejer at blomstre en del på hagen, på den tid af måneden, men ikke denne gang.

Lidt om pillen.

Skønhedspillerne indeholder mineralet MSM, som er en naturlig form af organisk svovl, som findes i alle levende organismer. MSM er kendt for at have en lindrende antiseptisk effekt på acne, psoriasis, sart hud, rosacea og andre inflammatoriske tilfælde. MSM arbejder på at hele huden, passe på den og beskytter den mod tidlig aldring og hudskader. Svovl findes, som sagt, naturligt i menneskekroppen, og er en super vigtig mineral for os. Svovl er vigtig for elastinen og collagenen i huden.

Pillerne booster collagenen og keratinen i huden, giver jævn, smuk glød og er anti-ageing. Derudover detoxer de hudens celler og virker antiinflamatorisk på huden. Ud over at være en kæmpe hjælp for huden, styrker de også hår og negle. De reducerer acne og acnear – Holder urenhederne nede, og reducerer pigmentationer.

De kan, som I kan læse, ikke så lidt de piller her. Mine negle vokser, som ind i H. Håret kan jeg dog ikke se det vilde på endnu. Men min hud… Waow! Er så lykkelig og tilfreds!

Jeg tager én pille om dagen, selvom de skriver, at man kan tage 1-2. Hvorfor tage to, når én virker perfekt?

I kan læse endnu mere om pillerne på www.oskia.com
Der er ingen bivirkninger (pånær flot hud) ved disse piller, MEN gravide og lactoseallergikere frarådes, at tage pillerne. Derimod er de velegnede til veganere og de, der får glutenfri kost.

Selvom man tager disse piller, og får smuk hud, skal man naturligvis stadig huske sin hudrutine udenpå kroppen : Rens, serum, creme, hver dag. Det slipper man stadig ikke for 🙂

-Mette

PS:  Selvfølgelig kommer de hjem i shoppen snart – Dem må ingen gå slip af!! ?

PPS: Hvis I bare må have fingrene i dem, kan I sende en mail til gettheglowdk@gmail.com og forudbestille. De kommer til at koste ca 290,- og kommer på lager sidst i næste uge!

5 thoughts on “Beautypiller, så det BATTER!

  1. Så har jeg klikket dem hjem så lige på IG de var på lager igen.. så nu håber jeg de kan hjælpe mig. Jeg har skrevet på dem på min blog og vil opdatere mine læsere i mit forløb med dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.