Alle indlæg og emner. · Tests. · Tips og tricks

Husker du fødderne?

Jeg glemmer dem en gaaaang imellem. Men så får de lige en tur med min Scholl velvet smooth fodfil og en ordentlig lag creme. Men det kan være svært, at finde den helt rigtige fodcreme nogle gange. Jeg oplever OFTE, at fodcremer fedter enormt meget. Og det hader jeg bare. Ligesom håndcreme, der ikke trænger ind.

Her igennem sommeren, har jeg fået testet lidt forskelligt, men er blevet super glad for især én fodcreme. Dels på grund af duften, og dels på grund af konsistensen. Badeanstaltens “Vagabond” fodcreme med pebermynte og eucalyptus. Jeg elsker mint dufte, så den gik rent ind hos mig, første gang. Og så trænger cremen hurtigt ind og efterlader mine futter silkebløde.

På mandag har jeg bestilt tid hos en fodplejer, for at få den hårde hud beskåret – Flere gange har jeg fået besked om at lade være med at slibe med fil osv. Nu vil jeg prøve det andet og se, om det er bedre. Og så holder jeg dem jo bare ved lige med den skønne “vagabond” fodcreme, som kan købes lige her til 119,- for 100 drøje ml.

-Mette Milan

433944-2658ef0ee72f437ca663dc639d0dce32

Produktet er sendt til test fra www.shopluksus.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *