Alle indlæg og emner. · Hårpleje. · Tests. · Tips og tricks

Klorane tørshampoo. 

Jeg er meget afhængig af en god tørshampoo et par gange i ugen. Jeg har prøvet mange slags, som bare ikke imponerer mig. En tørshampoo kan nemlig også have modsat effekt hos mig – En tørshampoo skal kunne gøre håret “rent” i bunden ved at gøre det mere mat, duftende og ofte mere fyldigt. Men nogle gør altså mit hår mere fladt, fedtet og kedeligt. Sidstnævnt kan du læse om her.

Så jeg har testet en ny (for mig) tørshampoo den sidste uges tid. Klorane fra Pierre Fabre. Det er et apotekermærke.Tørshampooen  indeholder havreekstrakt, som beskytter, fugter og plejer håret.

Anvendelsen er let og ligetil: man fordeler håret i sektioner, holder tørshampooen 20-30 cm fra hårbunden, og sprayer. Når man har gjort det, kører man enten lige en børste igennem håret eller fingrene. Vupti! Rent, lækkert, og ikke mindst, velduftende hår og hårbund!

I kan selv se forskellen lige her:


Forskellen er ikke til at misse ? Den er super god, effektiv og den dejlige, diskrete pudderagtige duft, gør helheden perfekt! Lad ikke det lidt konservative look på dåsen forvirre jer – Indholdet sparker (hår)rødder?

150 ml tørshampoo koster 109,50,-, men kan købes 10% billigere lige her.

Prøv den! ?? Den er GOD. Rigtig god søndag!

– Mette Milan

Produktet er blevet sendt til test. Meningen er min egen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *