Tips og tricks

Det evige spørgsmål…

Hvorfor virker dette produkt ikke på mig, som det gør på dig? Eller min veninde?”

Eller :

Kan du garantere, at produktet vil virke på mig?”

Hold nu op, de to spørgsmål får jeg ofte.

Hvorfor virker produkter ikke ens på alle?

Fordi vi alle har forskelligt reagerende hud. Det svarer til at man spørger: “Hvorfor passer størrelse 36 ikke på mig? Jamen, fordi du normalt bruger 42, Mette!” Vi.er.forskellige.bum! Hvad enten det handler om hud, hår  eller kropsstørrelse. Nogles hud er tykke, nogle tynde, nogle sarte, nogle med betændelsestilstand i sig osv. De fleste produkter målrettet f.eks tør hud, vil i de fleste tilfælde kunne afhjælpe den tørre hud. Det samme gælder produkter mod uren hud, sart hud osv, men en gang imellem, er der hud, der ikke reagerer, som forventet på produktet. Og netop det med den psykiske forventning, har noget at sige. Psykologisk set, har man en tendens til at blive skuffet over et produkt, hvis man ikke ser præcist det resultat, som man havde forestillet sig, eller det resultat man ser på sin veninde eller kæreste. Vi er ikke så gode til at se de små (vigtige) tegn/skridt i huden. Mindre rødme f.eks, færre urenheder. Vi fokuserer ofte KUN på det, produktet ikke har gjort “godt nok”. Men vi skal altså bare hele tiden have i mente, at vores hud reagerer forskelligt, og at man ikke altid får præcist samme resultat.

Det er også vigtigt at tænke på, at vi alle bruger produkterne lidt forskelligt. Nogle bruger kun en dagcreme, og forstår ikke, at huden ikke heles hurtigere, eller bliver flot og fin. Jeg bruger ATID en serum og creme sammen, og ser derved større resultater hurtigt, da serum bare trænger bedre og mere intenst ned i huden, grundet små molekyler i forhold til creme, hvis molekyler er større, ligger på overfladen og plejer, men slides af/fordamper super hurtigt. Der er flere ring, der spiller ind i vores hverdag. Er man stresset? Er man hormonel? Spiser man dårligt? Dyrker man meget motion? Er man syg? osv. Vi har aldrig den samme hud eller tilstand.

Tænk på, at uanset hvad, er produkterne aldrig forgæves. Indeholder de gode mineraler, peptider, e-vitamin, a-vitamin, c-vitamin, hyaluronsyrer, m.m. jamen så ved du, at din hud får gode næringsstoffer, og gør en forskel på den ene eller den anden måde.

Kan du garantere, at produktet virker på mig?

I tråd med overstående med tanke på, at vi reagerer forskelligt, og har forskellige hudtilstande m.m, så NEJ! Selvfølgelig, hverken kan, eller vil jeg det – Det siger jo sig selv. Jeg kan ikke forudsige, hvordan huden vil reagere på de forskellige produkter. Jeg kan fortælle, hvad jeg tænker huden har godt af, hvad den mangler, hvilke produkter, der plejer at kunne gøre netop den forskel, man søger efter, jeg kan forklare og vise, hvad produktet har gjort på min hud, men en decideret garanti på, hvordan det kommer til at fungere på din hud, vil og kan jeg ikke tage ansvaret for. Man kan kun prøve sig frem. Skabe sig en fast og god rutine for sig selv og huden.

Hvis I vidste, hvor mange fejlkøb jeg har været igennem de sidste 10 år, og hvor mange dårlige råd jeg har fået, ville I korse jer. Først da jeg tog huden i egen hånd, læste, lærte, mærkede, begyndte det hele at gå op i en højere enhed og jeg står seriøst med en flot hud i dag. Den er ikke perfekt, for hvad er perfekt, men den er stærk, tilfreds, spændstig og glødende flot. Jeg har lært den at kende. Jeg har lært produkter at kende. Intet er så dårligt, at det ikke er godt for noget 🙂

Hvad tænker du om de to overstående spørgsmål?

-Mette Milan

cropped-10962241_10153062606572908_245771958_n.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *