Alle indlæg og emner. · Hårpleje. · Tests.

Milkshake hårprodukter.

De sidste par uger, har jeg testet fem forskellige produkter fra serien; Milkshake. Det er et mærke, jeg har set og hørt om mange gange, men som jeg aldrig har haft garnet i, før nu 🙂

De fem produkter jeg fik tilsendt var:

 • Integrity Shampoo – Fri for salte og sulfat med muru muru butter, som går ind og plejer hårets strå i dybden. Serien ‘Integrity’ er til tørt og skadet hår.
 • Integrity Conditioner – Indeholder også muru muru butter og aminosyrer, der genopbygger skadet hår og efterlader det skinnende, blødt og lækkert.
 • Integrity hårmaske – En før-vask maske, der skal smøres ind i hårets tørre spidser og sidde 3-5 minutter alt afhængig af, hvort tørt og skadet håret er. Masken med muru muru butter, går ind og nærer håret, genopbygger og fugter.
 • Incredible milk (12 effects) – En bestseller fra Milkshake – Et produkt, der plejer og nærer håret i dybden og har 12 forskellige egenskaber. Blandt andet har den UV beskyttelse, varmebeskyttelse, er fugtgivende, opretholder farveintensiteten osv.
 • No frizz (Glistening milk) – Produktet beskytter håret mod varmeapperater, så det ikke tørrer ud og knækker. Det hjælper til med at opretholde hårets fugtbalance, og giver håret en flot frizz-free shine.

Jeg har prøvet nogle hårprodukter gennem årene. Det har jeg da, selvom hårpleje ikke er min største interesse. Det er ikke så spændende, som hudpleje, men men men… Det har Milkshake altså ændret på, for hold nu kaje, hvor er det gode hårprodukter, der virkelig gør en forskel. Som i VIRKELIG!

Mit hår er kommet meget mere i balance, end det længe har været. Det er blødt, skinnende og super lækkert at røre ved. Mine spidser har sgu været stive og umedgørlige siden sidste katastrofebesøg hos frisøren (Arrrgh! Godt jeg har min dygtige veninde til at rette op på de ting) Så mit hår har været en perfekt “testperson”for disse produkter fra Milkshake, der netop har fokus på at reparere håret og få det i balance.  Jeg bruger hårmasken 2 gange i ugen, shampooen hver gang jeg vasker mit hår og conditioneren bruger jeg 2-3 gange i ugen i mine spidser. Plejeprodukterne bruger jeg også hver gang efter bad.

Jeg synes, at hårmasken er pisse smart, fordi den skal smøres i håret FØR bad – Jeg HADER de masker, som skal puttes i håndklæde-fucking-tørt hår. Så kan man gå i bad, hvilket er krævende nok i sig selv, smøre maske i garnet, vente og tøffe i bad igen. Det får jeg sjældent gjort, så denne maske passer mig perfekt.

Produkterne kan købes i en ny webshop meget snart, og mine skønne følgere får simpelthen en rabatkode, der kan anvendes til Milkshakeprodukterne på shoppen – Så følg med 🙂

-Mette Milan

milkshake-topcatms-integrity-muru-muru-butter-200ml_alta

Produkterne er blevet givet til mig, for at blive testet og få en ærlig mening derud fra.

3 thoughts on “Milkshake hårprodukter.

 1. Det er dejligt at høre at du skriver at produkterne har fungeret så godt for dig, for jeg har lige prøvet deres Color direct i grå + deres whipped cream, og jeg må rent ud sagt indrømme at det virkelig ikke er min kop the – det eneste det har gjort er at fjerne det gyldne i mit ellers koldt mørke og grå hår – vel at mærke efter at jeg måtte bruge næsten en hel flaske farve. Udover det, så har det irriteret min hovedbund. Der var stort set ingen farvepayoff.
  Jeg kommer ikke til at købe deres produkter igen, en af grundene er at det er overdrevet parfumeret.

  1. Deres shampoo, mask og conditioner, som jeg skriver om, har virket fremragende i mit hår. Jeg har ikke prøvet deres colordirect, og vil heller ikke turde det, efter jeg har set, hvad det har gjort ved min mors hår. Hun er gråhåret (alder) og efter hun er begyndt at bruge deres colordirect i grå, er hendes hår blevet blåt/grønt. Hun kan simpelthen ikke få det ud, selv efter adskillige afrensninger.

 2. Min frisør er lige skiftet fra GLYNT til Milk Shake og jeg kommer til at finde en anden måde at få hårprodukter på nu, for Cecilie har helt ret i det med parfumen… det er simpelthen så parfumeret jeg ikke kan holde mig selv ud… og det er endda kun hårkuren (mask) jeg er begyndt på, men jeg er virkelig ved at dratte om i badet hver gang jeg åbner dåsen… så nej tak, det er ikke noget for mig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *