Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tips og tricks

Hvad smører man på efter rulning? 

Altså, efter man har rullet med sin skin roller/ dermaroller. Det var et spørgsmål jeg fik her på bloggen for lidt tid siden. 

Jeg ruller ca 2 omgange i måneden (2-3 dage i træk – Holder pause 4 dage, ruller igen, slut) 

Bagefter sådan en omgang, kræver min hud fugt. Masser af det. Huden kan blive enormt tør. Min absolutte favoritserum, efter rulning, er enten : Codage no 1, som er meget fugtgivende. Den fylder huden hud ud, plumper huden, beroliger, giver masser af fugt og pleje,og så smører jeg en creme henover. Ellers klistrer den og det hader jeg følelsen af ? Men produkter med hyaluronsyrer generelt, er et hit til tør hud. 

Den anden serum, jeg også er vild med at smøre på bagefter, er Ecookings A-vitamin serum kapsler. De er vidunderlige. A-vitamin er generelt en meget populær og effektiv ingrediens, der modvirker rynker, urenheder, giver fugt, pleje, arbejder med ujævnheder osv. 

Jeg bruger, i de efterfølgende dage, også gerne fugtmaske og frugtsyremaske. Min yndlingsfugtmaske er Codages Masque Hydrante og min yndlingsfrugtsyremaske er Oskias renaissance mask (Surprise!?) De gør bare det ekstra for min hud. Frugtsyremasken har jeg brugt i over 3 år. Fem – seks bøtter er det blevet til. Elsker den! 

Har man tendens til urenheder, eller tendens til pigmentfejl, så smører man det målrettede produkt ovenpå fugtserummen. Det er med at udnytte, at der er tusinder af små huller i huden nu, og at produktet optages op til 400% bedre. Jeg smører gerne flere seraer på, når jeg har brug for andet end fugt. 

Når I køber en skin roller, så LAD VÆRE med at købe en billig kinarulle fra eBay til 10 kroner! Sørg for, at nålene er lavet af kirurgisk titaniumsstål og er CE godkendt. Det kan gå grueligt galt med billige ruller, der bla. ruster og medfører betændelse i hudens lag. Huden bliver aldrig den samme igen. Jeg har fået ruller hjem på shoppen, og de koster 299,- | De er CE godkendte, har de bedste stålnåle og anvendes på danske hospitaler også. I kan læse mere på www.gettheglow.dk (KLIK på linket) 

At rulle og efterfølge med god hudpleje, gør huden jævn, glødende og flot. Det gør en enorm forskel på gamle ar og store porer. Har du rosacea, aktiv akne og meget, meget sart hud, så skal du ikke rulle i det. Det forværrer det hele! 

Pas på jeres hud – og jer selv ??

– Mette Milan 

 

23 thoughts on “Hvad smører man på efter rulning? 

 1. Hej!
  Jeg har tidligere købt en del i din shop og håber nu du kan hjælpe mig med at shoppe lidt mere ? Jeg er for tiden i gang med en isotrenitoin kur og har verdens tørreste hud – jeg skifter helt bogstaveligt ham en gang i døgnet! – og mit ansigt svier og klør.. Så jeg mangler fugt. Hvilke produkter kan du anbefale? Jeg bruger lige nu codage nr 1, embryolisse lait concentre og la roche posay fedtcreme om natten. Kan du hjælpe?
  Vh Murielle

  1. Ja, jeg ville investere i en god fugtmaske, og evt kombinere no 1 med codage no 7 også, som er til rød, irriteret, tør hud også eller Ecookings e-vitamin serum, der også reparere huden i dybden. Codage no 1 plejer ellers virkelig at kunne give den gas, så det må virkelig være slemt, når den ikke kan hjælpe :-/ En fugtmaske kan man lade side natten igennem, når det er helt slemt.

   1. Tusind tak for dit svar! Hvilken maske ville være den bedste? Ja, undskyld for besværet, men har efterhånden investeret flere tusind kr i produkter der ikke rigtig virker, så har virkelig brug for lidt hjælp ?

    1. Jeg forstår dig – Det er aldrig fedt med fejlkøb, men vi skal desværre igennem dem en gang imellem, for at finde de rigtige sager, der passer til ens hud. Du skal i hvert fald have produkter, der er antiirriterende. Og jeg tænker lige så det brager lige nu… bum bum..
     Jeg vil, ud fra det du beskriver, sige, at din hud er nervøs/sart efter den omgang med medicin. Nervøs/sart hud karakteriseres ved, at huden hæver, klør, svier, er tynd, rødlige plamager, blusser op. Og den slags hud skal bruge meget milde, kølende, beroligende produkter. Biologisk peeling er også hjælpsom, og en biologisk peeling er den slags, der peeler ved hjælp af enzymer. IKKE SCRUB med korn i.
     ALTSÅ fugtmasken fra Codage (masque Hydrate) både fugter huden og peeler meget, meget mild vha enzymer, hvor Oskias frugtsyremaske peeler en del mere i dybden (men mildt og god til sart hud) udelukkende ved hjælp af frugtsenzymer – Hvilken én der er bedst, er svær at sige. De er begge fantastiske. Men en af dem er nok.
     Og serum no 7, er en antiirriterende serum, mod tør, rød, kløende hud – den indeholder ingredienser, der dæmper kløen og svien. Bruger du koden : GLOW, får du 10% rabat på min shop¨, http://www.gettheglow.dk
     KH Mette

 2. Hej Mette Milan
  Jeg har læst andre steder, at det kan hjælpe på rosacea at bruge en dermaroller, så jeg søgte ind på din side efter at have set dig rulle løs på instagram 🙂 Men i dette indlæg skriver du, at det kun gør det værre. Øv!
  Hvad vil du i stedet anbefale at gøre ved en rosacea-plaget hud?
  Jeg spiser i forvejen piller med MSM og bruger en creme fra hudlægen (som jeg selvfølgelig ikke kan huske navnet på lige nu), men jeg vil så gerne af med rødmen og “bumserne”.

  1. Hejsa Susanne.
   Ja, altså aktiv akne er det værste at rulle i, og for mange, kan rosacea blusse endnu mere op, men du har ret i, at der står andre steder, at det kan hjælpe på MILDE former for rosacea – Ikke Rosacea i udbrud. Og jeg går altid ind for, at man forsøger sig frem selv. Prøv det evt. Stille og roligt med en 0.2 mm og se, om din rosacea mindskes af det. Jeg ville ikke selv bruge det, hvis min hud var rosacearamt, da jeg ikke kan forestille mig, at det bliver mere behageligt af det.
   Rosacea er svær at behandle, men kan reduceres betydeligt ved at huske fugt, og undgå stærke krydderier, stress, alkohol, generelt mad og drikke, der er med til at gøre huden varm. Huden bør ikke udsættes for sæbe, skin tonic med alkohol osv.

   1. Tak for svar 🙂
    Jeg er nok ikke den der hårdest ramt, så jeg tør godt forsøge, og så bare masser af fugt på bagefter, ikk? Eller har du et forslag til andet, der kan mindske rødmen?

    1. Jo, efter sådan en omgang fugter, vil huden have masser af fugt. Codage no 7 er direkte målrettet sart, lidt tør, rosacearamt hud. Det samme er Oskias Super 16 serum, der reducerer inflamationer, som Rosacea jo i bund og grund er. Og så godt med fugt dagligt. Ude i al slags vejr : FUGT 🙂

 3. Hej Mette. Hvordan finder man ud af hvilken”størrelse” ruller man skal bruge .. Har du skrevet om det nogle steder? Jeg er (lidt) interesseret i af prøve – men synes også der virker lidt voldsomt med de små nåle og “prikke hul” i huden???
  Mvh Tilde

  1. Hejsa Tilde.
   Det er slet ikke så voldsomt, som det lyder – Huden bliver som ny, når det efterfølgende produkt optages op til 400% bedre end uden.
   0.2 er til den hud, der ønsker mere : Jævnhed, reducering af gamle ar, glød. 0.5 er til de, der gerne vil arbejde med det sammen, men OGSÅ med store porer, og rynker.

 4. Hej igen
  Jeg har først set din kommentar om tilbuddet i dag, gælder det stadig? Synes ikke jeg kan finde det på siden. Kan jeg få dig til at sende et link til det, hvis det stadig gælder?
  På forhånd tak 🙂

 5. Hej Mette 🙂
  Jeg har forsøgt at Google mig lidt frem uden held, så nu håber jeg, at du måske kan hjælpe!
  For 3 ugers tid siden fik jeg fjernet sting fra et fjernet modermærke i ansigtet og har nu et rødt ar, så mit spørgsmål er om du ved, hvor længe man skal vente før man genoptager brug af dermaroller?
  Arret er helet fuldstændigt og ikke til at mærke, men jeg er lidt bange for at fucke noget op under huden istedet for at forbedre det!
  Håber du kan hjælpe, og god weekend!
  Vh Nanna ?

  1. Hejsa Nanna.
   Rul meget forsigtigt henover, og sørg for ekstra hygiejne : rens rullen før, og efter brug. Godt med serum og creme på. Der må ikke være “åbent” eller sår på.

   KH

 6. Hejsa ☺️ Jeg har søgt og søgt, men intet at finde. Når man ruller på kroppen hvad ville du så påføre af produkt efterfølgende ?
  Knus 🌸🌸

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *