Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Opdatering på MSM pure mineral beautypiller.

Nu har jeg taget dem i over 3 uger. MSM pillerne, som jeg har skrevet om her.

Jeg har haft menstruation – Og når jeg har det, er ét sikkert : Jeg blomstrer på hagen, og det er 100% sikkert! Men denne gang har der intet været. Efter min mens, fik jeg en lille bummer nederst på hagen, som forsvandt 2 dage senere ved hjælp af pillerne i sig selv, der får huden til at hele hurtigt og acneserummen fra Ecooking. Lige nu har jeg et par småprikker ved hårgrænsen. And that’s it! Mine arme er stadig flottere end nogensinde. Ingen røde plamager, som før. Mine negle vokser og nu begynder jeg også at kunne mærke og se det på mit hår. Jeg er SÅ imponeret.

Min skønne veninde og tester, Iben Erica, har oplevet en anden effekt. Hendes hud reagerede udrensende ved at give hende 4-5 store urenheder på hagen. Pillerne detoxer, så det er ikke unormalt de første 28 dage, hvor hudens cyklus er i gang, at den reagerer således, men det er interessant, at man oplever så forskellige ting. Til trods for de irriterende urenheder, hun har fået, føler hun, at resten af huden er super blød og hendes arme er også blevet lidt bedre. Hun fortsætter de 45 dage, og så får I en status hos hende på hendes blog lige her. Pt er hun ikke fan, men jeg har en fornemmelse af, at effekten kommer 😉

En anden kunde oplevede 2 store bumser på halsen, et ømt, ømt sted, men resten af ansigtet er flot! Og en tredje kunde har købt fire (Ja, du læste rigtigt!!!!) glas piller, fordi hun aldrig vil løbe tør for dem, så vild er hun med effekten på hendes hud, som bliver smukkere og smukkere for hver dag.

Pillen kan købes her til 295,- for 45 piller, hvis du har lyst til at give dem et forsøg. De detoxer, men skaber balance i dit system, renser ud for affaldsstoffer, udjævner, reparerer. Jeg synes, at de er VILDE. Jeg har sendt nogle krukker ud til test. Glæder mig til at høre deres tilbagemeldinger også! 😉

-Mette Milan

img_7053.jpg

5 thoughts on “Opdatering på MSM pure mineral beautypiller.

  1. Hei! Tar du fremdeles msm, og merker du noe? Please fortell alt du har merket, jeg ønsker å prøve! Jeg har hørt det får håret til å vokse fortere og. Vet du noe om det? Kan kan bestille til Norge fra nettbutikken din? 🙂

    1. Jeg tager MSM i perioder, og oplever en stor effekt på urenheder, men også mit hår og negle. Jeg kan sagtens sende til Norge – Jeg ved dog ikke, hvad porto til Norge koster, men det kan vi sagtens finde ud af 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *