Tests. · Tips og tricks

MERAKI Cloths fra shopluksus.dk

Jeg fik disse små, hvide, runde “knolde” tilsendt til test fra shopluksus.dk – De lå snorlige i en fin, lille plastikboks. Man bliver nysgerrig på dem ved det første møde. Hvad er det? Hvad kan de?

Det kan de.

Når man tager dem ud og putter under vand, så svumler de op, så de kan foldes ud og blive til en tynd klud. Den minder om en renseserviet, uden helt at være en. Jeg hader nemlig renseservietter, og deres effekt. De renser ikke for en skid, og man kan IKKE kalde en renseserviet for et renseprodukt (Sorry, går altid lidt i selvsving over renseservietter) men disse klude er, som sagt, ikke en reseserviet. Når man har renset ansigtet, f.eks, så kan rensen fjernes med denne serviet, og smides ud bagefter. Ingen vaskeklude, der skal vaskes bagefter. Bare ud. Skide smart. Sidder man på en cafe og har ungerne med, og de mangler at få vasket fingre eller mund, så finder man en vandhane eller vand, på den sammenpressede serviet med det og vuti – Man har en engangsklud eller en vådserviet, om man vil.

Det er tidsbesparende, det er let, det er billigt (69,- for 60 stk) De kan puttes i håndtasken, arbejdstasken, ligge i bilen, i skuffen, og de fylder intet. Det gør vaskeklude eller pakker med vådservietter, og de er ofte proppet med ingredienser, vi ikke helt kan vide noget om. Disse fra MERAKI er produktfri. Det eneste de kommer i kontakt med, er postevand.

Det kan de ikke.

Jeg har brugt dem næsten dagligt, de sidste uger, og de fungerer rigtig fint til at fjerne rensen med, men de eksfolierer ikke på samme måde, som en frottévaskeklud gør – Derfor har jeg brug for at bruge en scrub lidt oftere, eller andet eksfolierende, når jeg bruger disse, fordi min kombinerede hud skriger efter eksfoliering. Normal hud og sart hud, vil elske disse lette, blide klude.

Det samme vil mødre eller fædre, der har fedtede børnefingre med over alt, eller en røv der skal tørres 🙂 De kan jo bruges til lidt af det hele. Jeg har en håndfuld liggende i min arbejdstaske, og allerede nu, har de været i brug til at tørre fingrene med eller bordet, efter jeg har spildt noget.

De kan købes her til 69,- for 60 stk. PRØV dem!

-Mette Milan

433944-8559c24d76d349b6b730f7e34d9d8b13
Produktet er sendt til test fra shopluksus.dk – Meningen er min egen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *