Hårpleje. · Tests.

Ny hårgadget fra Babyliss.

For nogle måneder siden blev jeg tilbudt at teste en (limited edition) hårtørrer. Den var super cool. Super fin. Super flot. Super dyr. 2200,– stod den til, og efter lidt betænkningstid takkede jeg nej. Hvorfor? Fordi:

  1. Jeg er IKKE grådigheden selv. Jeg siger ikke ja ja ja til alt, bare fordi det er gratis.
  2. Jeg kunne aldrig drømme om at smide 2200,- efter en hårtørrer IRL
  3. Jeg er ikke frisør eller stylist – Det er begrænset, hvad jeg ønsker, at min hårtørrer skal kunne. Tak.

Så jeg sendte en mail til skønne amazepress, og spurgte om ikke, de havde en hårtørrer, de ønskede at få testet. Og de havde en i en meget bedre prisklasse. Så det takkede jeg ja tak til 🙂

Babyliss i samarbejde med Jan Thomas.

Ærligt, så havde jeg aldrig hørt om Jan Thomas før, men har efterfølgende fået at vide, at han er norges svar på vores danske Dennis Knudsen.

Den norske stylist, Jan Thomas, har skabt sig et internationalt navn, som skønhedsekspert. I Norge er han også kendt for sin eksklusive frisørsalon, en reality-serie, og sin medvirken i den norske version af Vild med dans. I løbet af de to sidste årtier har han samlet viden og erfaring i det glamourøse Hollywood, blandt andet som stylist hos de store filmselskaber Universal og Dreamworks. Han har derfor arbejdet med nogle af de største navne. Jan Thomas tager nu sin viden med til Skandinavien og har, i samarbejde med BaByliss, skabt sin egen kollektion af hårstylingprodukter.

Hårtørreren, en sort jaguar, er så landet hos mig 🙂

Jan Thomas Studio hårtørrer.

En æske landede hos mig i sidste uge – Udenpå æsken var en smuk lyshåret kvinde med det mest sunde, glansfulde hår. “Hmm.. Giver hårtørreren mig mon mere fint/glat hår.” grinede jeg lidt for mig selv. Men sandheden er, at det gør den faktisk! Min gamle hårtørrer, jamen, den kunne ikke mere. Mit hår var altid vildt og uglet efter en tur med den, og jeg har glattet spidserne med glattejern i mange år efterhånden. Den nye hårtørrer gør, at jeg ikke behøver at glatte spidserne længere. De er sgu så fine blot ved hjælp af føntørreren!

Derudover får jeg super fin volumen i bunden. Der medfølger to hovedstykker. En defuser til at forme naturlige og ikke naturlige krøller og koncentratormundstykke, der giver glat, slankt hår.

Hårtørreren har to varme og hastighedsindstillinger + en knap, der gør vinden super kølig. Prøv lige at spørg, om jeg nyder at stå i den kolde brise efter et varmt bad! Love it.

Ledningen er mega lang – Meget længere end min gamle hårtørrers, så det gør også processen ret let. Håret er meget hurtigt tørt, og første aften jeg tog den i brug, kiggede jeg på den mange gange og bandede over, at jeg ikke havde investeret i den for længst. Det er både tidsbesparende og lækkert hår man står tilbage med.

Det eneste jeg skulle/skal vænne mig til er, at knapperne på maskinen sidder lidt tricky, og jeg kommer ind imellem til uvilligt at slukke den eller skrue varmehastigheden op. Det er en vanesag, og heldigvis er det allerede blevet bedre.

Jeg er virkelig glad for den og det er kvalitet jeg står med i hånden hver aften – Jeg har hadet at vaske hår i mange år, fordi hårtørrerdelen er så røvkedeligt, men det er absolut ingen sag nu.

Den kan købes her til 999,-| Og ærligt talt … Hårtørreren til 2200,- kunne ikke mere end denne, men udseendet var det, der skulle sælge. Vildt nok.

-Mette Milan

jt6500e

 

 

One thought on “Ny hårgadget fra Babyliss.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *