Alle indlæg og emner. · Alt andet end beauty.

Snapchat gør mig både glad og pisse sur…

Jeg er blevet reeet aktiv på snapchat. Det var ikke noget, som jeg lige havde regnet med faktisk, for jeg syntes, at snapchat var noget af det mest irriterende, da det først kom frem. Jeg kunne ikke finde ud af det. Hvorfor kunne man kun se billeder i 10 sekunder ad gangen? Hvorfor kunne man ikke skrive til hinanden? Hvorfor kunne man ikke gemme billederne? osv osv. Ren irritationsmoment, som I nok kan læse.

Nu er jeg kommet fint ind i snap-verdenen, og bruger det mange gange om dagen, fordi det er hurtigt og let. Og sjovt. Og dejligt. Jeg får SÅ mange søde kommentarer derinde, spørgsmål, gode råd, velmenende råd, og jeg suger det hele til mig. Men jeg oplever skisme også det modsatte. Løftede pegefingre, sure opstød, “det bør du gøre anderledes“, skæld ud, hvis deres produkter ikke virker, som forventet, vel at mærke, fra FREMMEDE mennesker. Mennesker, jeg ikke kender. Jeg er et okay-rart menneske, som udgangspunkt. Jeg ER, som I ser mig på snapchat, 100% mig, ærlig, kærlig, lidt mærkelig måske, interesseret i hud og hverdagens små ting, men begynder man at kritisere, pege fingre, rette mig osv, så går jeg i menneskets naturlige forsvarsposition, og bliver måske i virkeligheden, en smule emsig. Sorry, men den side har jeg sgu også, og jeg er ikke flov over den, for den kommer først til udtryk, når jeg har fået nok og når det er begrundet. Når jeg er træt. Når man skal holde sin kæft mund.

Så jeg holdt pause fra kommentarerne derinde i en lille uge. Og jeg blokerede dem, der kun kunne se fejl & mangler i mine personlige snaps. Det er måske en let måde at ignorere tingene på, men det er den måde jeg vælger, når det drejer sig om mennesker, jeg ikke kender i forvejen eller mangler i mit liv og når det drejer sig om de sociale medier. Virkeligheden er desværre ikke så let 🙂

Jeg har heldigvis flest skønne stunder på de sociale medier – F.eks var der en sød pige, som jeg ikke kender, der skrev til mig på instagram i tirsdags: “Jeg elsker simpelthen at følge dig på snap! Bliver så glad af at være del af din livsglæde og dine små opdagelser i hverdagen. Du virker så sød og nede på jorden, og så er du bare så smuk. Det skulle du bare lige vide.”

Se, så bliver jeg sgu da glad – Og så kan man lidt igen 🙂

Er du på snap? Og er du glad for det?

-Mette Milan

untitled
Jeg hedder : mettemilan på snappen.

7 thoughts on “Snapchat gør mig både glad og pisse sur…

 1. Aaarmen, elsker din snap! Du er tilpas skør på den fede måde! Du er præcis sådan en man gerne vil drikke en masse vin med en fredag eller lørdag aften, for du virker på ingen måde kedelig ?? Snap bare videre og bloker det bullshit du ikke gider høre eller se på. Ingen gider være et lokum andre folk bare kan smide deres egne utilstrækkeligheder ned i.

 2. Jeg synes det er virkelig tarveligt, at folk har behov for afgive deres negative kommentarer. De kan da for pokker bare stoppe med at følge dig, det er ligesom deres eget valg.
  Man forstår godt at du bliver harm, det er på ingen måde fair! Heldigvis er der 100 gange flere der nyder dine snaps, det må du huske når brokhovederne melder deres ankomst.?

 3. Du skide herlig og følge! Ægte jyde, fandme så! Elsker det!
  og ja folk kan sku da bare stoppe med at følge dig. I bund og grund skulle de få sig er liv, ikk? Det ik pænt sagt! Men sandt!
  Jeg har selv fulgt nogle som jeg egentlig med tiden er blevet træt af at følge (mest pga. De forandrer sig og grunden til jeg startede med at følge med) men så gjorde jeg det der smarte man kan, med at unfollow dem. Det kunne folk lærer noget af!
  Keep up the good Work

  1. Mange tak 🙂 Dejligt at du følger med!
   Jeg synes også, at hvis folk de har så travlt med at pege fingre og rette på en, så kan de lade være med at følge. Jeg er god til at tage imod konstruktiv kritik, og man må gerne sige sin mening, altid, men der er forskel og forskellige måder at kunne sige det på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *