Tests.

En uge UDEN MSM pillerne.

Bare for “sjov“, har jeg prøvet ikke at tage MSM pillerne fra Oskia  i 7 dage. Jeg ville gerne teste, om huden blev “sig selv” igen med tendens til urenheder, fedtet t-zone, flossede negle, knoppede arme osv.

Det oplever jeg efter 7 dage UDEN MSM:

  • Ikke samme antal urenheder, som før, men 4-5 stykker er poppet op på hagen og en i panden.
  • Armene er stadig fine. De er ikke røde/ujævne, men knopperne kan stadig mærkes lidt, når man kører hænderne henover.
  • Neglene er stadig fine. Ingen flossen eller blødhed.
  • Ikke ligeså fedtet hud, som før.
  • Teinten er flot.

Alt i alt : stadig et flot resultat, men nogle urenheder på hagen især. Der hvor de fandme altid sidder… Skide hormoner!

Sådan er det. Nu holder jeg pause fra pillerne i minimum en måned, og ser på status efter den måned.

Hvordan går det hos jer, der også har gang i pillerne? Ser I synlige resultater på den ene eller den anden måde.

-Mette Milan

product_10_142

 

2 thoughts on “En uge UDEN MSM pillerne.

  1. Jeg har lige holdt en lille pause i 3 dage, og synes der kom lidt flere urenheder end ellers. Om det er pga. “pausen” eller det er rent tilfældigt ved jeg ikke. Men jeg ved, at jeg begynder at tage dem igen ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *