Alt andet end beauty.

DET/DIG er jeg træt af.

You win some – You lose some.” Et meget sigende, sandt citat, som jeg siger til mig selv en gang imellem, og trækker på skuldrene. Det er lidt ligesom at sige “pyt” og så videre i systemet. Jeg har faktisk enormt svært ved at sige pyt, og ikke tænke mere over situationer, men jeg øver mig på at blive bedre til det hver dag.

I går fik jeg en besked på fra en, som havde købt et produkt hos mig, som hun var “meget” frustreret over, for det havde absolut ikke samme effekt på hende, som på os andre, og nu havde hun lige satset ALT på, at det ene produkt, skulle kunne gøre hendes hud smuk og flot. Det var selvfølgelig en kommentar, som kunne oversættes til : “HELT ÆRLIGT, hvad har du tænkt dig at gøre, Mette Milan, fordi jeg har brugt penge på det her produkt, som ikke har gjort mit problem mindre. Kommer det til at virke ELLER HVAD ellers giv mig pengene tilbage-agtig?” (Sådan læste jeg det) Jeg svarede hende, pænt, høflig, men med “Du må selv lige mærke efter på din hud, om du vil fortsætte med produktet og jeg kan ikke fortælle dig, om situationen vil vende, da vi alle reagerer forskelligt på produkter. Desværre reagerer vi ikke alle ens.” efterfulgt af en forklaring omkring hudens cyklus.

I dag, da jeg lige vil finde hende under mine følgere på IG, for at følge op på, hvad hun havde besluttet sig for, for sådan er jeg, har hun sgu slettet mig – På BEGGE IG profiler. Som I alle ved, er jeg bedøvende ligeglad med antal af følgere, men jeg bliver da ærligt lidt :”Øhh, okay – Selv tak!” når man vælger at slette mig, fordi jeg ikke kan trylle deres hud flot med ét produkt, og når det svar de har fået, ikke lige passer ind i deres verden.

Jeg har da trykket “unfollow” nogle gange, når de personer jeg normalt fulgte, ikke længere er, hvad de var før, eller bliver for meget, men jeg har endnu til gode at unfollowe, når det svar jeg får, ikke lever op til min forventning.

Der er ALTID mange ting, der spiller ind, når et produkt ikke virker, som ønsket. En lille procentdel af det er, når produktet bare ikke virker på en. Sådan kan det gå i enkelte tilfælde. Det har jeg selv oplevet i mit liv. Andre faktorer, der spiller ind er : Er du stresset? Ramt af hormoner? Husker du de andre elementer af rutinerne? Rens? Fugt? Plejer du huden efter din hudtype? osv. Får man urenheder af ens produkt, fordi det f.eks detoxer huden, så skal man jo for pokker tænke på, at den eneste vej urenhederne/affaldstofferne kan komme ud henne gennem huden, er gennem porerne, og det kan give urenheder/hudorme de første uger. Det kan jeg jo altså ikke lave om på. Det er da mega surt, at et produkt ikke virker på én, som man havde forventet, men igen : jeg kan og vil aldrig garantere noget. Jeg kan sige, hvad jeg oplever, men jeg kan ikke altid forudsige, hvad du kommer til at opleve. Det hænger sammen med mange andre ting.

Så er I ikke søde, bare en enkelt gang imellem, at tænke lidt med jeres dejlige, sunde fornuft. Lær jeres hud at kende. Mærk på den. Kig på den i spejlet.  Tænk over, hvorfor ser den tør ud? Hvorfor er den uren? Kan det have forbindelse med andre ting?

Ofte er svaret : Ja 🙂

You win some – You lose some.

Peace og god dag til alle!

-Mette Milan

12788037_10154590960372908_286177522_n

 

8 thoughts on “DET/DIG er jeg træt af.

 1. Kære Mette. Sig PYT til sådan en “oplevelse” det ER svært at gøre alle tilfredse, og det tror jeg heller ikke man skal. Når det så er sagt, så er det altså også svært at finde et “one fits all” hudplejeprodukt, hvilket sommetider kan være svært at forstå, når nu produktet var fantastisk til min veninde, kollega eller lign. 😉 Selvom jeg er faguddannet hudterapeut, rammer jeg også nogen gange forkert, netop fordi livsstil/situation osv. spiller ind. Følger dig glad og gerne – uanset om du kan udrette mirakler eller ej 🙂
  Skøn dag til dig.

 2. Kan godt forstå at man bliver lidt “paf” over at hun sådan uden lige vælger at “unfollow” – som du selv siger kan der være mange faktorer der spiller ind og så igen virker produkter forskelligt fra person til person.
  Selv har jeg været så tilfreds med dine gode og ærlige råd samt vejledning og vil til en hver tid benytte mig af din ekspertise, samtidig med at jeg bruger min sunde fornuft.
  Keep on going Mette! Og det er en fornøjelse at åbne en pakke fra dig – lidt mere personligt end hvis man havde brugt fx Matas m.m.

  Hav en fantastisk dag 😀

  1. Man må unfollowe lige så meget man vil, men det er da et snotforkælet grundlag at gøre det på, synes jeg ? jeg unfollower jo også, men ikke pga sådan noget.
   I will Keep on going – og 1000 tak for rosen ❤️?

 3. Mette, dit dejlige væsen.. Synes simpelthen du er så vildt tålmodig! Det tager jeg sgu hatten (?) af for..

  Hvis ét produkt gav perfekt hud til alle, så var beauty markedet sgu ikke så stort! Altså nogle gange….

  Tak for dig og dit store arbejde bag blog og shop! Du er en kæmpe inspiration ❤️

 4. Jeg er vild med dig! Og det er selvom jeg stadig har udbrud på halsen jævnligt og huden stadig fedter – det kan da aldrig blive din skyld. Du har til gengæld givet mig en fantastisk gave, nemlig rutinen. Før i tiden rensede jeg måske huden 1 ud af tiden gange og efter at have “mødt” dig, så er det helt omvendt 🙂 Nu er det nemlig 1 ud af 10 gange jeg ikke får renset huden inden sengetid. Og pludselig bliver produkter som natcreme, serum og masker brugt op (før i tiden kunne de holde i årevis!).
  Desuden har du inspireret mig til selv at udforske beauty universet – nu ved jeg, hvad skal jeg kigge efter og at der faktisk er et ret så stort marked for os med problemhud. Stille og roligt prøver jeg mig frem og udforsker det engelske marked (og engang imellem bestiller jeg ting ved dig, som mine veninder har med over til London :-))

  På denne side fandt jeg en disclaimer, som jeg synes beskriver meget godt det du oplever (står som det sidste i teksten)
  https://www.bravuralondon.com/collections/problem-skin
  Hvis jeg var dig, så ville jeg lægge en lignende ved hver ordre. Det er ærgerligt at det er nødvendigt, men vi må konstatere, at sådan er verden blevet.

  Ønsker dig den bedste torsdag (og tak for din glade hverdags snaps!).

  Kram
  Sandra
  http://www.ohsocute.co

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *