Alle indlæg og emner. · Rens. · Tests. · Tips og tricks · Uren hud.

En rens jeg ikke fattede…

Det gør jeg heldigvis nu. Efter en fantastisk eftermiddag med Raz fra RAZspa, fik jeg hele historien og meningen med ‘Cleansing mask’ fra hans brand.


img_7780


Da jeg fik den tilsendt, kom den i denne her bøtte. Halvdelen (eller mere) skal man putte i en pose, og gemme. Den anden halvdel bliver i bøtten og skal blandes op med vand. Man kan lave rensen masken tyk, tynd eller midt imellem. Man påfører den på huden hver aften, masserer rundt og skyller af. Man kan også lade den sidde 5-10 minutters tid, og få en mere dybdegående rensemaske ud af den. Det opblandede produkt kan holde 1½-2 måneder, og så blander man anden halvdel op. Så man har en rens til 3-4 måneder i denne bøtte.

Masken er ret unik og det er tanken bag også. For det første er den økologisk, fairtrade og lavet på marokkansk vulkanaske.  Raz lavede rensen på baggrund af smukke Cleopatra fra Egypternes tid. Hun havde altid smukt optegnede øjne af kohl, og som han siger : “Synes man vandfast make-up er svært at fjerne, så prøv kohl – Det er meget sværere.” Denne rensemaske kan fjerne vandfast øjenmake-up, den kan bruges i hovedbunden, hvis man lider af tør, skællende hovedbund, og på resten af kroppen, som en opstrammende, vitamin – og mineralfyldt treatment.

Hvad består masken af?

Cleansing Mask består af marokkansk vulkansk aske fra dybt under Atlas bjergene i Marokko. Asken har absorberet mineraler og vitaminer fra jorden gennem mange tusind år, og har de sidste 4000 år været anvendt til at behandle hud og hår med. Et fairtrade kvindeoperativ syd for Marrakech, som RAZspa har et partnerskab med, sidder og pulveriserer den vulkanske aske for dem på en elektrisk mølle, som RAZspa købte til dem tilbage i 2007. Pulveret bliver super, super fint, og har den der skylette konsistens. Rører man ved pulveret i bøtten, kan man nærmest ikke mærke det.

Vulkanasken indeholder højere mængder af silica, magnesium, kalium, calcium og andre mineraler end andre typer ler, og har en meget effektiv og afgiftende virkning på huden. Pulveret er blandet med fyrreolie og anis, som i sig selv er meget udrensende. Masken dufter vidunderlig! Jeg står tit med næsen nede i bøtten og bare dufter. Mhh.

Har du fedtet hud/fedtet t-zone, så vil du elske denne maske, for den absorberer det overskydende fedt/olie, uden at udtørre huden.

Lige >her<, kan I høre RAZspa fortælle meget mere om masken. Masken koster 265,- og kan købes lige her.

-Mette Milan


img_7839


img_7799


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *