Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests. · Tips og tricks

Nilens jord ROSE GOLD brushes.

Waow! Det var det første jeg tænkte, da de landede på mit bord til test. Lange, sorte, elegante med rosegold detaljer omkring børstehovedet. Klassisk touch. Lige mig. Jeg er en sucker for smukke børster.

Jeg har før brugt børster, bl.a. fra Nilens jord, men var nødt til at skifte samtlige børster, lavet på naturhår, ud med taklonfiberhår, da naturhår både irriterede min hud og fældede, som ind i H. Jeg var mere behåret end en abe, efter sådan en omgang.

Men så kom disse, og de er lavet af syntetiske hår, som jeg kan lide det, men udover at være ualmindeligt smukke, så er børsterne også ualmindeligt gode!

De børster jeg fik fremsendt var:

 • Nilens Jord Rose Gold Foundation Brush.
 • Nilens Jord Rose Gold Kabuki Brush.
 • Nilens Jord Rose Gold Blush Brush.
 • Nilens Jord Rose Gold Foundation and Concealer Brush.

Foundation brush.

Denne fætter er jeg virkelig, virkelig vild med. Jeg er “svampe-pige”, men denne børste gør det altså både flot og naturligt. Børstehovedet er rund med en stor skrå overflade med ekstra tætte og korte hår, der netop gør, at den blender og fordeler foundationen perfekt på huden. Jeg har ikke haft brug for at duppe efter med en svamp, som jeg plejer at gøre, når jeg bruger pensler. Jeg har brugt denne dagligt til flere foundations, og den gør det flot med alle slags. Børsten kan købes her til 225,-

Kabuki brush.

En uundværlighed, når du, som jeg, bruger løs mineralpudder i hverdagen. En kabukibørste er designet fast og kompakt til netop at knuse disse mineraler, bløde dem op og blende dem perfekt ind i hudens struktur, så det bliver dækkende og naturligt på én og samme tid. Den er helt perfekt til min mineralpudder fra IDUN minerals, og så har den en god størrelse, hvis man vil have den med i tasken. Den kan købes her til 225,-

Blush brush.

Her er der endnu en gang tale om en børste, der fungerer til UG. Penslen er blød og skåret skråt, så man kan fange de smukke kinder/kindben. Den blender det flot ud på huden, let og blidt. Den kan købes her til 195.-

Foundation and concealer brush.

Jeg har kun brugt denne, som concealer brush, og dertil har jeg brugt concealere fra Nilens jord. Børsten er rigtig god til at dække områder med urenheder, såvel som mørke rande under øjnene. Cremede concealere kan den bruges til. Børsten kan købes her til 195,-

Det er fire, lækre kvalitetsbørster, håndlavede og med syntetiske hår, der hverken irriterer eller fælder (Der har været to små hår at finde, ellers intet) Og et perfekt julegaveønske til dig, der mangler nye, gode, luksusbørster.

-Mette Milan

img_7668

img_7711

Produkterne er tilsendt til test – Meningen er min egen.


3 thoughts on “Nilens jord ROSE GOLD brushes.

 1. Hej, Mette! Jeg ved godt, at denne kommentar intet har med opslaget at gøre – og det beklager jeg! Jeg skylder dig bare et mega tak! Og med så meget hate og ondskab på nettet (og i verden for den sags skyld), så behøver man da ikke at være nærig, når det kommer til taknemmelighed!
  Jeg er på en aknekur, som er helt forfærdelig. Blandt andet er en af bivirkningerne at ens hud og læber udtørrer.
  Mine læber har været helt forfærdelige. Gjort ondt, sprækket, flosset, you name it! Og jeg har prøvet alverdens læbeprodukter; fra de dyreste til de billigste. Uden held. Og så så jeg tilfædigvis på din snapchat at du anbefalede den fra Nuxe. Jeg tænkte; hvorfor ikke. Jeg er desperat.
  OG ÅH GUD! Den har reddet dem fuldstændig. Jeg knuselsker den, og kan helst ikke lide, den er et sted jeg ikke kan se den! Den er allerede min all time favourite. Og tusind tak for anbefalingen! Hvis jeg kunne, ville jeg give dig et kæmpe kindkys (med mine BLØDE læber!) haha.

  1. Hejsa Julie. 1000 tak for din søde og varme besked! Og hvor er jeg glad for, at Nuxe har reddet dine læber. Den kan også bruges på tørre albuer, neglebånd osv. Det bruger jeg den også til. Jeg har altid en liggende på mit natbord sammen med Repair fra RAZspa og så er der altid en med mig på farten også 🙂
   Stort kindkys tilbage – Dejligt du følger med på snappen. KRAM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *