Hudplejeprodukter · Læbepleje · Tests. · Tips og tricks

Repair – En uundværlig balm.

Jeg har virkelig fået øjnene op for mange af RAZspas produkter. En af dem er ‘Repair‘, som er en gullig, blød, lidt “klistret” (uden helt at være det), salve, der virkelig kan bruges til det hele. Den store bøtte står på mit natbord, og hver aften smører jeg den på albuer, eller tørre hudområder, og vågner op til blød hud. Min mand bruger den også forskellige steder på kroppen, hvor han oplever tørhed og kløe.

De sidste to dage, er jeg blevet endnu mere overrasket over banditten, fordi jeg har haft denne her store, ømme bums på hagen. Og ja, jeg piller jo i det skidt. Denne urenhed svulmede så op til dobbelt størrelse og blødte/afgav pus fra sig. (Sorry, for den saftige beskrivelse) men det er sådan det er ?Huden omkring denne urenhed, på størrelse med Rom, blev tør og umulig at smøre concealer på. I kender det sikkert selv – Sådan et krater kan faktisk ikke dækkes pænt. Men to gange om dagen har jeg smurt denne reparerende salve på, og i dag kan jeg dække den med concealer uden problemer. Området er blevet blødt, fri for sår og hudflager. Arret, som bumsen har givet, er blevet mindre og mindre rød. Fantastisk!

Hvad kan den ellers bruges til?

Altså, i og med at ingredienserne er så rene, som de er, kan den bruges til alt og alle. Lige fra baby til husdyr. Den kan bruges som fugtmaske på tør hud, eksem hud eller på sår. Den kan bruges som læbepomade, på neglebånd, på psoriasis, forkølelsessår, brandsår, efter urenheder osv.

Den kan også bruges under øjnene, som ekstra fugt og næring til øjenomgivelserne.

Skal brynene holdes på plads, kan man smøre lidt på dem. Kun fantasien sætter grænser. 

Produktet indeholder : lanolin, sheasmør, kakaosmør, bergamote, økologisk bivoks, oliven olie og tidselolie. Intet andet.

Denne ‘Repair salve’ er sådan én alle familier/mennesker bør have liggende – Både til SOS situationer og til almindelige “tørre-læber” situationer. Det er, uden tvivl, den bedste multisalve jeg endnu har haft huden i. Den er så effektiv, som den ser ud og dufter som 🙂 Jeg er vild med duften – Naturlig og stadig lidt “syrligt” på en eller anden måde.

100 ml Repair salve koster 280,- og 15 ml koster 99,- | Salven ER drøj i brug, så du kommer langt med 15 ml.

Salven kan bla købes her.

-Mette Milan

repair%20100


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *