Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Læbepleje · Tips og tricks

Bliv vinterklar!

Vi kommer ikke udenom, at vi er løbet ind i efteråret – 3 grader stod jeg op til i morges. Bladene, gule og slatne, ligger på vejene, og gør dem glatte. Efteråret er smukt, men efteråret er forvirrende for vores hud. Vi skal i gang med at forberede den allerede nu til når frosten kommer.

Fugt.

Fugt er grundstenen – Fugt er nødvendigt – Fugt kommer ikke nødvendigvis af sig selv i alle hudtyper. Vi skal hjælpe huden i balance. Invester i en god fugtgivende serum. Jeg er stor fan af følgende serummer:

    • Codage no 1. (Kan købes her)
    • RAZspa HH serum. (Kan købes her)
    • Ecookings e-vitamin serum. (Kan købes HER)

De er alle rigtig gode, når vi snakker fugt til huden.

Ovenpå serummen skal der smøres en creme. Det hører sammen, som smør og nutella på franskbrød, i min verden. Det kan være:

Fugtmaske 2-3 gange i ugen er en god investering, især hvis man lider af tør/kombineret hud. Fugtmasker regulerer fugten i huden og booster fugtniveauet.

Mine favoritter er :

 • Codage fugtmaske, som samtidig peeler huden vha enzymerne deri. (Kan købes her)
 • Origins ‘Drink me up’ (Kan købes her)
 • Embryolisses fugtmaske. (Kan købes her)

HUSK læberne!

Læberne skal man også huske, og her er der KUN én pomade, jeg virkelig, virkelig kan anbefale. Det er NUXE reve de miel, som jeg har fundet til en god pris (Du sparer alligevel 15 kroner) og som kan købes lige HER.

Køb to, mens du er i gang. Den læbebalm er FANTASTISK! Jeg har brugt den i mange år, og genkøber hver gang! Den kan også bruges til andet end læberne. Albuer, neglebånd osv.

-Mette Milan

large_nuxe_laebebalsam_15-ml

Verdens bedste læbebalm – Kan købes HER

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *