Neglepleje. · Tests. · Tips og tricks

Le mini macaron – Neglesalon i eget hjem.

Ej, ej, ej, det er simpelthen det mest nuttede jeg længe har modtaget til test. En lyserød, buttet “macaron”, som i virkeligheden er en mini LED-lampe, der kan hærde gellak på intet mindre end 30 sekunder. Og så er det tørt, skal jeg hilse at sige ???

Le mini macaron.

Jeg fik tilsendt det kit, der hed : Strawberry Pink. Kittet indeholdt :

  • LED lampe med USB-kabel og strømforsyning.
  • En flaske Gel Polish i samme farve som lampen (10ml).
  • Neglebåndsskubber.
  • Mini neglefil.
  • 10 Remover Pads, til at få lakken af med.
  • Instruktionsfolder.

Det hele er meget simpelt faktisk – Man filer neglene til på enderne og en smule på overfladen og sørger for at alt filestøv er væk, før man lægger lak på. Så påfører man først et tyndt lag lak på en negl, og putter ind i åbningen på markronen. Lampen slukker automatisk efter 30 sekunder og lakken vil være fuldstændig hærdet efter de 30 sekunder. Så smører du et lidt tykkere lag på, og ind med fingeren igen. Til sidst smører du top coat på (det skulle give ekstra holdbarhed) og putter ind en sidste gang i 30 sekunder. Dette gør du med alle neglene.

Min første tanke var….

Det her kommer til at tage en hel dag…” 1.5 minut pr finger (2 x lak og 1 x topcoat) Men seriøst, det gik hurtigt, netop fordi lakken var så let at arbejde med + at man ikke skal gå rundt i 20-30 minutter bagefter og vifte med hænderne for at undgå ridser i lakken efterfølgende, bogstaveligt talt. Det sker ikke med le mini macaron, og det ELSKER jeg. Jeg kunne lægge vasketøj sammen sekundet efter!  ? Nu har jeg fået smurt gellakken på alle neglene, og tester ydermere holdbarheden. 2-3 ugers holdbarhed, lover de. Passer det, investerer jeg i en håndfuld lakker herfra: Le Mini Macaron

Pt har jeg farven : Blueberry cheesecake på, som er super, super smuk. Sådan blueish-lavendel. Men jeg er også ret hooked på farverne: Rose buttercreme, peach, nude og latte. De skal helt sikkert klikkes hjem inde længe.

Er du nysgerrig, og ikke kan vente med at se, hvad resultatet bliver hos mig, så kan kittet købes hos Le Mini Macaron til 349,- | Der er FRI FRAGT, hvis du bestiller for 600,- og ja, det kan man hurtigt komme til ? Der er så mange lækre farver at vælge imellem! 

Det er et super smart kit til dig, der bruger tid på lak til hverdag. Jeg smurte på i torsdags, og i dag, lørdag, ser det ud, som jeg lige havde smurt det på. Frisk, glansfuld og flot. Det lover godt. ?

Jeg anbefaler, at man investerer i top coaten til – Den skulle som sagt give ekstra holdbarhed, MEN den giver altså også mere glans. Det kan jeg rigtig godt lide.

-Mette MilanIndlægget indeholder affiliate links.

Produktet er tilsendt til test – Meningen er MIN egen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *