Alle indlæg og emner. · Alt andet end beauty.

Min støvsuger…

Det har dælme ikke meget med skønhed at gøre, men rigtig mange af mine følgere på snapchat og IG, har spurgt ind til min hvide super støvsuger fra Bosch, som hverken har en ledning eller en pose i sig. Det er verdens fedeste, bedste og flotteste støvsuger – Jeg støvsuger gladeligt flere gange om dagen nu. Førhen blev jeg træt alene af at kigge på den lange irriterende ledning, som ikke er lang nok til at komme hen i den ene ende af stuen alligevel ? Jeg har ødelagt flere støvsugere i min tid af raseri pga ledning eller den klumpede attitude de havde ?

Min støvsuger hedder : Bosch Athlet BBH52550 og kan findes lige her hos Skousen.dk 250 kroner billigere end andre steder. Jeg har købt min egen OG min mors gennem Skousen.dk. De er begge gange blevet leveret hurtigt, sikkert og med fri fragt ?? Vi bestiller næsten altid vores hvidevarer gennem Skousen.dk. Vores tørretumbler er også derfra.

Det er uden tvivl den bedste huslige investering jeg har lavet – Selv min mand er mega glad for den, fordi den netop er let at hive frem, når man har krummet på gulvet eller hunden fælder osv. Elsker den støvsuger! Mange tænker måske :”1745,- for en støvsuger! Hvad sker der?” Der sker såmænd bare det, at det er let, bekvemt, ledningsfrit og aldrig mere pose! Det er simpelthen så smart i en fart, som det kan blive ?? Jeg havde også mine overvejelser, da jeg skulle til at betale, men har ikke fortrudt et sekund.

Min mor og far, som ikke er helt unge længere, er lige så glade for deres, som jeg er. De har også fundet ud af, hvor let og dejligt det egentligt er at støvsuge nu. Bum. Frem med den. Støvsug. Stil den. Smart.

Så det er sådan jeg har det med min skønne Bosch – Jeg vil og kan ikke undvære den! Jeg anbefaler den til alt og alle, fordi den netop har gjort min hverdag så nem.

Jeg oplader den hver anden dag ca. Så holder den to dages tid.

Nedenfor kan I se to videoer med frøkenen – Det er ikke for sjovt, at jeg er så glad for hende ?

– Mette Milan


Støvsugeren kan købes hos Skousen lige herunder :


Indlægget indeholder affiliale links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *