Hårpleje. · Tests. · Tips og tricks

VOLU(me) til dit hår.

Jeg har typisk fint, skandinavisk, fladt lortehår – Jeg propper skum i det hver gang efter bad, for at få bare en nogenlunde fylde, der ikke får det til at klaske sammen i løbet af to timer.

Jeg elsker det, når mit hår har den perfekte struktur. Sådan en smule groft, som kan leges med og sættes op på alle mulige måder. Det lykkes en gang imellem at nå dertil, men fandme sjældent. Især når vejret er som det er nu. Så er mit hår endnu mere fladt og elektrisk oveni. Yes!

I sidste uge fik jeg tilsendt nogle produkter fra Davines og Morocanoil, og lad mig sige det sådan… Det er SLUT med fladt hår. Her er min nye hårrutine STEP BY STEP.

    1. Shampoo – VOLU| fra Davines. En shampoo, der allerede i badet giver struktur og fylde. Duften er mild og dejlig. Emballagen er ved første øjekast kedelig, meeen lad jer ikke narre –  lækkerierne er indeni. Her har vi med en shampoo at gøre, der holder hvad den lover! Den kan købes til 179,- lige HER
    2. Hairmist – VOLU| fra Davines. En hårmist, som man sprayer direkte ned i rødderne efter bad. Håret skal være håndklædetørt. Så masserer man lige bunden lidt og tørrer det med hårtørreren. Håret vil have fylde og samtidig lethed over sig med det samme. Den kan købes til 209,- lige HER og er hammer drøj i brug.
    3. Sidst men ikke mindst bruger jeg MOROCCANOIL | Thickening lotion, som skal fordeles fra rod til spids i garnet. Den giver lige den sidste omgang volume. Håret får struktur, hårene deles fra hinanden, så det føles og synes fyldigere. Derudover giver den fugt, og den fedter ikke i håret. MOROCCANOILS dufte har aldrig sagt mig noget, men det kan jeg overleve, når den er med til at give den volume, som den gør. Den kan købes til 209,- lige HER

Jeg har ikke brugt skum eller andet, siden de tre fantastiske produkter landede på mit bord. Jeg kan sno håret, puffe det op, gøre hvad jeg vil, og det ser voluminøs og større ud end nogensinde.

Jeg vasker mit hår hver anden dag, og her er effekten også ved at være brugt op, mere eller mindre. Så kører jeg lige rutinen igen og VUPTI – Volume for alle pengene!

-Mette Milan

Produkterne er sendt til test – Meningen er MIN egen, som altid. Indlægget indeholder affiliate links.


2 thoughts on “VOLU(me) til dit hår.

 1. Kommer du hairmisten og morrocanoil lotion i lige efter hinanden og føntørrer bagefter? Jeg kan se i beskrivelsen af begge produkter, at de begge skal i håndklædetørt hår og at der skal føntørres efter begge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *