Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests. · Tips og tricks

Facemists…. Hvorfor?

Det er ikke pokkers mange år siden, at jeg blev bekendt med facemist. Altså, Avenés skønne water mist (Kan købes her) havde jeg kendt i maaaange år, og har brugt den i lige så maaaange år og bruger faktisk flere dåser op i året,  men water mist med thermalsk kildevand og facemist med skønhedsplejende ingredienser i, er ret forskellige.

Jeg har altid en facemist stående – De indeholder somregel : hyaluronsyrer, antioxidanter, vitaminer – Noget der fugter og plejer – Lidt ligesom en fortyndet serum, der giver huden næring i løbet af dagen – Flere gange om dagen.

Lige nu har jeg to mist, som jeg er fuldstændig vild med, fordi :

  1. De gør en forskel på huden. 
  2. De kan mere end en water mist ingrediensmæssigt.
  3. De er vidunderlige som touch-up i løbet af dagen.
  4. De forbereder huden, før serum og creme smøres på. 
  5. Produkterne man smører på efterfølgende udnyttes bedre og føles mere drøje i brug. 
  6. De fixerer make-uppen super fint.

De to er:

  • Akademiklinikens “Pure berry toner“, der koster 420,- og kan købes her.
  • Codage “Hydrating & energizing” skin care mist, der koster 375,- og kan købes her.

Jeg kan huske, at jeg selv tænkte : “Shiit, hvorfor skal en facemist være så dyr? Jeg køber sgu da bare en billig water mist“. Men faktum er, at de nye skin mists/ face mists, der produceres i nutiden, de kan næsten stå alene, som en serum. Næsten. I fortyndet udgave. Jeg ville aldrig undvære mine serummer, men med et pist af en god, berigende face mist under, kan man både spare på serummen, man smører på efterfølgende og få dobbelt-effekt på den fede måde.

På mit arbejde står den nye facemist fra Codage, så jeg altid kan friske huden op med et pift, når jeg sidder og forbereder mig foran computeren – Derhjemme står atter en Codage facemist + Akademiklinikens.

Bruger I face mists og hvilke?

-Mette Milan

img_7872

img_7967

 

4 thoughts on “Facemists…. Hvorfor?

  1. Hej Mette. Du skulle tage og prøve den fra Trines Wardrobe, den er SÅ skøn og rar på huden og så er den helt genial til at sætte make up med. ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *