Make-up. · Tests.

IDUN Minerals EIR Curling Mascara.

Der er kommet en rigtig fin nyhed fra IDUN Minerals. En ny mascara, som skaber den flotteste bue på vipperne. Hvis du har fulgt med på snapchat (mettemilan) og på instagram (make_everything_up) har du kunnet se effekten af den også. Jeg bruger den faktisk dagligt pt. Den gør det godt for mine vipper – Giver volume og bue i en knaldsort farve.

Der er mange ting jeg godt kan lide ved IDUN Minerals – Et af dem er, at IDUN Minerals mascaraer er udviklet med hensyn til følsomme øjne og kontaktlinsebrugere. Derudover er IDUN Minerals mascaraer er fri for parabener, nanopartikler, parfume og bismuth oxychloride. Det gælder faktisk samtlige produkter fra IDUN.

Jeg har elsket dette mærke, siden jeg for over to år siden, fik tilsendt noget til test. Og 90% af gangene, bruger jeg make-up (pudder, blush, øjenskygge, mascara osv) fra det mærke.

Mascaraen kan købes til 199,- her. Den skal fjernes med make-up fjerner, og drysser ikke! Den er yderst holdbar i hverdagen. Den holder ikke til en omgang i svømmehallen (Testet på egne vipper) men det lover den heller ikke 🙂

-Mette Milan

HyperFocal: 0

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *