Alle indlæg og emner. · Alt andet end beauty. · Tests. · Tips og tricks

Hvis du er til lakrids…

Så MÅ du prøve denne fantastiske lakridste fra Yogi te.

Jeg smagte den tilfældigt hos min veninde i fredags, og fra første mundfuld var jeg sådan helt : woow, den er god! Duften er anderledes end smagen, for først tænkte jeg, at den duftede for sødt, men smagen er noget andet end duften.

Jeg er mest kaffepige, men lakridste fra Pickwick og nu denne fra Yogi te, er bare så lækre, og det drikker jeg ofte om aftenen, før sengetid.

Denne te indeholder : lakridsrod, kanel, ingefær, appelsinskal, kardemomme, sort peber, cikorierod, bygmalt og kryddernellike. Og så er teen økologisk! Smagen er himmelsk (synes jeg) og jeg har lige bestilt tre æsker mere her.

Det er min vinterte. Yogi laver mange forskellige og interessante varianter, og det helt unikke ved teen er, at der altid er et lille citat/huske-ord på hvert tebrev. Ligesom der er på gajolæsken. Man bliver helt glad.

Der findes adskillige varianter – Nyhederne består af : Immune Support, som styrker immunforsvaret, og Matcha Lemon, som er en forfriskende matcha te. Jeg er, som sagt, ikke den vilde tedrikker udover lakridsvarianter. Frugtvarianter m.m. kan jeg ikke rigtig lide – Men det kan min mand. Så vi har altid flere varianter stående.

Yogi lakridste kan købes her til 32,95,- for 17 breve. Er du te-drikker, er Yogi klart en smag værd 🙂

-Mette Milan

yogi-tea-lakrids-oe1472901454
Indlægget indeholder affiliate links.

duft-natur.dk har et Danmarks største sortiment indenfor personlige pleje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *