Make-up. · Tests.

Smuk palette fra Rodial.

Jeg elsker, elsker, elsker jordfarver. Nudes. Matte helst. Og hvad lander der så hos mig i går. Den smukkeste nyhed fra Rodial. Et luksusmærke, jeg i forvejen er svært glad for 🙂 Uff, den er pæn altså.

Se selv:

img_8242

Den blev taget i brug med det samme i går og i dag har jeg den også på – Selvom jeg ikke normalt bærer super meget øjenskygge til hverdag, men denne har de perfekte nuancer, som er flot pigmenterede og matte. Der er 5 matte nuancer og en pearl-shade. Man kan kreere et fint hverdagslook, eller sexy smokey-eyes.

Jeg bruger altid Urban Decays primer potion under øjenskygger, da det giver længere holdbarhed og et mere intens look.

Denne lækre sag kommer i handlen snart – Ind til da kan I læse om den her.

-Mette Milan

navbanner_eyeshadow

Produktet er sendt til test – Meningen er MIN egen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *