Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tips og tricks · Uren hud.

Jeg kan også rammes.

Og det bliver jeg også en gang imellem – Især på den tid af måneden, eller hvis jeg er lidt stresset. 95% af gangene er det på hagen – Stedet man betegner som “hormon og stress” området, når bumserne rammer. Og jeg har desuden også PCO, som er en hormonsygdom, så det slipper jeg nok aldrig helt for ✨

For fire år siden, blev jeg ikke bare ramt af 4-5 bumser på hagen – Nej, det var også i hele panden, mellem brynene, måske en enkelt en på kinden, og så HELE hagen. Jeg var så ramt, men også af gamle ar og røde mærker, fordi jeg jo pillede i det og ikke plejede det optimalt efterfølgende. Jeg smed bare en creme på og tænkte :”Det er vel nok så.”Jeg vidste jo ikke bedre. Men det ved jeg jo i dag, er langt fra tilfældet. Jeg fandt ud af, på egen hånd, hvad man kunne gøre og bruge for at reparere huden igen, og holde urenhederne nede. Det benytter jeg mig af HVER evig eneste dag. Den viden jeg har fået de sidste år.

I fredags poppede det så for alvor på hagen – Og det er uden tvivl hormoner og for meget om ørerne, for det er en del år siden, jeg faktisk har haft så mange ømme bumser på én og samme tid. Men jeg panikker ikke. Jeg løser.

Jeg er jo ikke wonderwoman, selvom jeg prædiker om, hvor vigtig rens er, og hvad man skal bruge og husk dit og husk dat – Jeg kan rammes selv, MEN jeg ved hvor stor betydningen af det ovenstående, netop med rens, og “dit og dat” er. Det reducerer hele molevitten med lynets hast, og i stedet for at rende rundt med ømme kratere i flere uger, kan jeg som regel nøjes med 2, max 3 dages ømhed og puds, og så skal jeg selvfølgelig igang med at reducere arene deraf, og det kan tage lidt længere.

Sådan så det hele ud for mig fra fredag og så til i dag:


Kæmpe forskel : røde, hævede bumser er reduceret maximalt, efter de er blevet trykket ud (ja, jeg trykker), jævnheden er meget bedre, rødmen er reduceret maximalt.

Og hvordan har jeg så lige gjort det?

Jamen, ved hjælp af rens, produkter og masker. De produkter jeg har brugt fra fredag til i dag er :

– Akademiklinikkens pure radiance cleanser, som indeholder aha og bha. Begge gode mod den urene, grålige hud. Brugt hver aften sammen med Foreos LUNA mini 2.

Codage peel-maske. Den indeholder også bha og aha, og peeler hudens overflade, samtidigt med at den fjerner bakterier, der kan formere sig på huden, og dæmper rødmen betydeligt. Den har faktisk gjort den største forskel. Den svier lidt, men den gør en forskel med det samme.

Oskia micro exfoliating balm, for at fjerne de tørre døde hudceller mekanisk og for at få fugt samtidig. Den fugter godt og arbejder i dybden med huden.

RAZspa acneserum er blevet smurt på hagen hver morgen.

Ecookings acneserum er blevet smurt på hagen hver aften.

Ecookings 24 timers fugtcreme. Ovenpå serum dag og nat.

Her på dag 3, bruger jeg ikke længere acneserummerne, for nu er ømheden og betændelsen væk, og skal ikke udtørres yderligere, så nu er jeg gået over til olier med hybenkerneolie i (Oskias restoration olie reparere og nærer i dybden) og fugtgivende serummer om dagen, som e-vitamin serum fra ecooking eller Codage no 3. De er med til at genopbygge huden og få den i balance igen. Ingen grund til at bruge “hårde” produkter målrettet urenheder nu, hvor de er reduceret.

Derudover går jeg så i gang med min dermarulle 2-3 dage i træk, som laver mikroskopiske huller i huden, så huden reparerer sig selv med nye hudceller + optager det efterfølgende produkt op til 400% bedre = kæmpe forandring på kort tid på de dumme ar.

Man kan iøvrigt sikkert sagtens nøjes med den ene frem for den anden af acneserummerne. Jeg kan jo bare godt lide at mixe og matche ved i ?

Jeg ville bare lige dele med jer og lade jer vide, at jeg, trods ihærdighed med hudplejen, ikke undgår en Børge i ny og næ, men netop på grund af gode rutiner og produkter, irriterer det mig ikke på samme plan længere, da jeg ved, at jeg kan reducere dem hurtigt ???

Så de kan fandme bare komme an kan de ??

– Mette Milan

One thought on “Jeg kan også rammes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *