Alle indlæg og emner. · Make-up. · Tests.

CODE Beautiful serum og mascara.

Uhh, mascaraer er altid interessant for mig, for mascara, det bruger jeg hver evig eneste dag. Det er måske kun en søndag i ny og næ, hvor jeg holder 100% make-up fri, men ellers : mascara er vigtigt for mig og mine øjne, der ser små og trætte ud uden.

Da jeg så fik tilsendt en nyhed i Danmark, men et awardvindende superbrand i England, som bestod af en vippeforlængende serum og en fiberbaseret mascara, var jeg naturligvis spændt. For kombinationen af denne serum og mascara, skulle kunne forlænge vipperne helt åndsvagt meget!

Hvordan virker det?

Det virker således, at man smører serummen på vipperne først, venter lidt og smører så fibermascaraen på med følgende teknik : Roots – Wiggle – and Roll. Altså, påfør mascaraen så tæt på rødderne, som muligt, vrik med børsten mellem vipperne, og børst opad i rullende, lette bevægelser. Den teknik er ikke udelukkende den jeg bruger. Jeg påfører tæt på rødderne ja, men så påfører jeg ellers, som jeg plejer at lægge en mascara, ved at “blinke” ned i børstehovedet og køre opad samtidigt. Vi har nok alle vores måder at lægge mascara på.

Serummen er en nylonfiberbaseret lysebrun serum/primer, som forlænger vipperne, giver fylde og fordeler vipperne. Ingredienserne i serumme gør, at vipperne ikke tager skade, bliver tørre eller knækker.

Mascaraen er en fiberbaseret mascara, der forlænger yderligere og giver øjenvipperne en false-lash effekt. Mascaraen indeholder både blødgørende planteolier, og vitamin B og E.

Hvad synes jeg?

De første dage var jeg ikke voldsomt imponeret over holdbarheden. Længden på vipperne “forsvandt” i løbet af 2-3 timer. Hvorhen ved jeg stadig ikke, for der sad aldrig noget under øjnene eller andet – Men effekten var vild. Efter en uges tid med lidt forskellige teknikker, og hvor jeg lader serummen tørre ekstra godt, før jeg putter mascara på, sidder den der dagen igennem. Der er INGEN drys eller sorte rande under øjnene. Det er en fantastisk opfindelse! Og meget forståeligt, hvorfor den har vundet priser i England, samt hvorfor kendte mennesker verden over bruger den. Bl.a. Uma Thurman og Pixiwoo.

Vipperne er jævne, og man finder ikke de der små “knæk”, som fibermascaraer ofte kan give vipperne, så de kommer til at ligne lodne edderkoppeben. Eww! Nope, denne gør det voldsomt godt, og jeg er meget, meget glad for duoen!

Prisen for serum er : 245,- for 8 ml.

Prisen for mascara er : 245,- for 12 ml.

Prisen for mini-mascara til at tage med på farten er : 110,- for 3,5 ml.

De kan alle tre købes på min shop, www.gettheglow.dk fra i morgen eller her, hvis du ikke kan vente 🙂

-Mette Milan

vlm%201
Produktet er sendt til test.

img_8596

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *