Læbepleje · Tests.

Fyldigere læber på 2 minutter?

Overskriften lyder for godt til at være sandt, ikke?
Jeg var i hvert fald skeptisk, da jeg modtog denne “instant effects” læbeprodukt til test. Seriøst … 2 minutter og 20% mere læbefylde? Det måtte absolut komme an på en prøve!

Hvordan virker det?

Man smører det på rene læber og venter. Konsistensen er ligesom en gennemsigtig gloss, og kan hverken mærkes eller smages. Det stikker ikke eller noget. Det føles beroligende og fugtgivende på læberne.
Perfluoro-teknologi tilfører oxigen, nitrogen og carbon dixoide til læberne – Denne unikke trio øger blodcirkulationen i læberne. Dertil er det hyaluronsyren og glycosaminoglycan, der får læberne til at svulme op (op til 10 gange læbernes størrelse) og reducerer rynkerne, linjerne og hakkerne i læberne. De fyldes ud af disse ingredienser og giver 20% mere fylde til læberne. Efter en time, vil man kunne se den fulde effekt.

Virker det så?

Det kan du selv vurdere på billedet nedenunder. Jeg har temmelig volumiøse læber i forvejen, og har altid været glad for netop mine læber, der har fin fylde og form. Men instant effects giver lige det ekstra, synes jeg selv. Jeg lægger mærke til den glathed læberne får, samt fylden på og omkring amourbuen øverst.

img_8501
Første gang jeg afprøvede produktet og præcist 2 minutter før og efter.

Produktet kan købes her til 299,- | Ja, det er en hammer-god pris.

Har du “ikke-voluminøse” læber, tror jeg effekten er endnu større end hos mig, der har fylde i forvejen. Mega interessant produkt! Jeg tester lige pt INSTANT lash volumizer og INSTANT eye lift. Update kommer om 1-2 uger.

-Mette Milan

img_8617
Billedet er fra anden gang jeg prøvede produktet. Igen med 2 minutter før og efter.

                               Produktet er tilsendt til test. Meningen er MIN egen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *