Alle indlæg og emner.

Huden er fantastisk – Hvis man sørger for den! 

Sidste fredag, altså for lige knap en uge siden, lignede jeg en halv pepperonipizza på hagen – Den blomstrede, lavede røde mærker og små ar (fordi jeg jo trykker lortet ud, når jeg har muligheden for det – Mega tilfredsstillende følelse, når satanen popper ?) Men mega trælst bagefter, hvor man efterlades med de her røde ar… 

Jeg skrev dette indlæg omkring, hvad jeg brugte, når bummerne kom på uventet besøg – Nu kan jeg nævne de to primære produkter jeg har brugt efterfølgende, for at få ar og mærker væk. Det er super enkelt og super effektivt, som I selv kan se nederst på billedet. Der er 6 (!!!) dage til forskel på disse billeder og INGEN make-up. 


De eneste to produkter jeg primært har brugt, hver aften i tre dage straight, er : 

 1. Dermarulle fra get the GLOW – 0.5 mm. Den størrelse er mest effektiv, når man vil ned og arbejde med ar og røde mærker. Rullen laver tusinder af små huller i huden, hvorved produktet optages op til 400% bedre efterfølgende + huden går i gang med at reparere sig selv. Jeg bruger den tre dage i træk og holder pause i 4. 
 2. Oskia Restoration Oil, som indeholder multimange vitaminer og antioxidanter. Især ingrediensen ‘hybenkerneolie’ er værd at nævne, da hybenkerneolie generelt skaber flotte resultater på ar, grundet det høje indhold af A-vitamin. Jeg har brugt denne hver aften på fugtet hud (fugtet med facemist – for så fedter olie ikke) 

Derudover har jeg jo smurt almindelig dagcreme på, og serum (Codage no 3) om dagen, hvor olie kan virke for “fed” under make-uppen, men det er uden tvivl kombinationen af rulle og olie, der har gjort denne forskel, der gør, at jeg 6 dage efter, atter kan gå uden make-up, hvis jeg vil ?? Generelt bør man gå efter hybenkerneolie eller A-vitamin, når man vil gøre huden jævn og flot. 

Jeg elsker huden og dens mysterier fra tid til anden – Jeg elsker at teste og arbejde med huden, og jeg glæder mig ENDNU mere til, at jeg fra februar kan begynde at udrette samme effekt på andre mennesker i min lille klinik ?

– Mette Milan 

3 thoughts on “Huden er fantastisk – Hvis man sørger for den! 

 1. Uhh hvad er det for en lille klinik?? Hvad er jeg gået glip af ? 🙂
  Og hvor er det et flot resultat ?? 🙂

   1. Ej hvor fedt! Stort tillykke med det ?
    Det er kun ærgerligt du er helt i Jylland, når man er køwenhavner ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *