Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tips og tricks

Julegaveønsker del 2.

Har I læst del 1? Ellers kan den læses her. Del 1 handlede meget om mere elektroniske/Håndterbare sager. Denne del handler om hudpleje, som kunne være et godt julegaveønske til alle hudtyper.

En fantastisk serum:

En serum ALLE kan bruge og vil blive glad for. Codage no 3. Denne serum har jeg brugt i godt og vel 3 år, og den vender altid tilbage, som favoritten, når vi snakker mangel på glød, blødhed og fin fugt. Jeg er super glad for den. Den virker under make-uppen, den virker om aftenen før sengetid, den virker lige præcis, når du ønsker, at bruge den. Den speeder lige cellefornyelsen op, og giver din hud nyt liv. Den kan købes lige her.

Oskias get up & glow er jeg også super, super glad for – Det er en fugtgivende, glødende, illuminerende serum, der skaber en smuk, sund teint i hele ansigtet, fugter og plejer huden i dybden. Den kan købes til 650,- her.

En natcreme:

Mange fravælger natcremer, da de både er dyre og noget, man synes er overflødigt. Og det er desværre et meget forkert syn på et produkt, der gør det rigtig godt. Om aftenen, når ens hud er ren og renset, har den brug for et hudkærligt boost, der hjælper huden med at regenerere, reparere sig selv, en creme der aktiverer cellefornyelsen osv. I skal tænke på, at det er om natten huden får roen til at gøre disse ting.

Min absolutte favorit natcreme, som ER creme de la creme, er Oskias Bedtime Beautyboost. Den er dyr (699,-) Men er spækket med hele 11 skønheds-boostende aktiver, såsom de meget omtalte og virkningsfulde schweiziske æble stamceller, hyaluronsyre, MSM, mælkepeptider, vitamin B3 & E. Den kan købes lige her.

En exfolierende maske :

Her vil jeg nævne Oskias frugtsyremaske “Renaissance mask“, der kan bruges af alle hudtyper! Denne maske er og bliver min ultimative favorit, når vi snakker : glød, jævn hud, blød hud, fornyet hud, ren hud – Den kan altså det hele. Jeg bruger den i nogle perioder 2-3 gange om ugen. Andre perioder 1-2 gange i måneden. Det svinger alt efter, hvad min hud har brug for. Den er drøj i brug. Jeg elsker, ELSKER konsistensen, som minder om lækker, let frugtkaramelmasse, som, når den smøres ud på huden, bliver dejlig hvid, lidt “skummende” uden egentligt at være skummet. Den sidder på 10-15 minutter, og trænger nærmest ind i huden. Derefter skylles den af. Når den kommer i kontakt med vand, bliver masken til en rensemælk, der let kan skylles af. Man efterlades ikke med et mærkeligt lag af maske efterfølgende. Og ja, så har man fået smukke røde kinder, glødende udstråling og bare en vanvittig lækker hud.

En vidunderlig polererende og overfladerensende maske med anti-ageing effekt, der giver en lysere, friskere teint. Med MSM, Passionsfrugt, Grape, Lemon & Grapefrugt AHA, Papaya Enzymer, Swiss Garden Cress Liposomer, ribose & hestehov – What´s not to like 🙂

Den kan købes til 499,- lige her.

-Mette Milan

 

cropped-image-1-1.jpeg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *