Dufte

Juleparfumer måske…

Som I jo ved, så er jeg ikke den store parfume-spender – Altså jeg bruger parfume dagligt, men køber ikke ofte nye, da jeg er mega kræsen.

For ganske nyligt hapsede jeg en parfume, en ny variant for mig, fra Calvin Klein ‘ONE GOLD’. Den dufter vidunderlig. Den er hverken sød eller for kraftig – Den er tilpas sprød, frisk og med en lille smule maskulinitet indover. Det kan jeg personligt godt lide. Det er faktisk en unisex parfume, så i princippet kan man dele den med manden, men foretrækker at have den for mig selv jo! 🙂 Den bruger jeg flere gange i ugen, og jeg får mange komplimenter på min duft, når den er på. Den kan købes lige her til en skøn pris, der hedder : 375,- for 100 ml. 100 ml rækker i lææænge.

Giorgio Armanis Emporio SHE har været min favorit i mange, mange år. Den løber jeg aldrig tør for, og gør jeg, påvirker det direkte mit humør. Den er krydret, fræk, sprød og jeg elsker især, at den ikke er kvalm på nogen måde. Den er bare så god. Love it. Frugt, jasmin og med dybe varme toner af cedertræ, vanilje og moskus findes i duften.  Parfumen koster 495,- lige her for hele 100 ml. Det er billigt! Meget endda. Haps haps.

I går var jeg et hurtigt smut i Matas, og fik, ret tilfældigt, duftet til en gammel favorit. Guccis Rush no 2 (ikke den røde, medmindre du kan lide Elizabeth Ardens RED gammeldameduft DOOR) Jeg havde glemt, hvor meget jeg virkelig elskede den parfume. Mhh.. Et mix af moskus og fresier. Så den er kommet på julegaveønskesedlen i år. Den kan købes her til 425,- for 50 ml.

Den sidste, faktisk også gamle, favorit, er Versace Bright Crystal – Uhh, den har jeg også slugt et par stykker af gennem årene. Jeg fik den, første gang, af min mand, da jeg blev opereret i foden for 4-5 år tilbage og elskede den fra første næseduft. Den er frisk, sprød, og bare ret unik faktisk! Parfumens duftnoter er baseret på granatæble, pæon, magnolia, lotusblomst i en fræk kombination af rav og musk. Den kan købes her for 495,- for 90 ml.

Har I en favoritduft, og hvilken? Lad os inspirere hinanden.

-Mette Milan

Indlægget indeholder affliate links.

2 thoughts on “Juleparfumer måske…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *