Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Tests.

Niacinamid 10% serum fra Deciem.

For nogle uger siden kom min nye niacinamide 10% serum hjem fra Deciem i England.

Niacinamid er et B3 vitamin, der sørger for, at hudens elastik ikke bliver slap, reducerer pigmenteringer, reducerer rynker og fine linjer, jævner hudens tone, så gamle ar, og rødme mindskes.

Kort sagt: Niacinamid er behjælpelig til lidt af hvert. En dejlig ingrediens, der findes i en del produkter efterhånden.

Vitaminet, B3, findes naturligt i små mængder i mennesker og dyr. Vitaminet kan også findes i frugt, grønt og og de fleste fisk. Når man vælger at smøre en serum med 10% niacinamid i ansigtet, får vi så endnu mere B3 i huden, og efter at have brugt min “The ordinary, niacinamid 10% + Zinc 1%” i 10 dage, kan jeg allerede se og mærke en markant forskel. Jeg har brugt serummen hver morgen kombineret med min dagcreme fra Oskia (renaissance 360)

For det første er min hud super, super smuk under make-uppen – Dette mix er sgu det tætteste jeg kommer på den bedste primer jeg nogensinde har prøvet. Seriøst! Foundation og cc-cremen sidder bare.

For det andet ser jeg en mindskning i urenhederne, forekomsten af hudorme, på min teint, som virkelig er jævn og pæn. Niacinamid har en antiflammitorisk effekt, som også viser sig ved at regulere sebumproduktionen i huden. Og det kan som sagt ses og mærkes. Zinken i serummet gør også sit til. Zink er eminent til uren hud.

Min hud er fugtet dagen igennem nu også – Jeg kan røre ved kinderne sent på eftermiddagen, og man kan mærke dette huden stortrives og er fugtet.

Niacinadmid er ikke en nyhed i hudpleje produkter – Men som sædvandligt, er vi sgu lidt bagud i DK med at få afprøvet, testet og øje på ingredienserne. Det var Anette Kristine (Beautyspace) der nævnte denne serum, og dens fordele, og så måtte den prøves. Hun spotter. Hun fortæller. Jeg inspireres.

Som alle andre produkter derude, skal man altid være opmærksom, når man bruger nye produkter med noget, der indeholder 10% af noget. Jeg har ikke oplevet irritationer eller andet.

Jeg har købt min serum her til 44,75 kroner. Mit kom efter 8, måske 10 dage, og så kan jeg utrolig godt lide, at alt er beskrevet så godt (dog på engelsk) på siden.

Kender du mærket : muti? De indeholder også godt med niacinamid, og kan købes på danske hjemmesider.

-Mette Milan

12 thoughts on “Niacinamid 10% serum fra Deciem.

 1. Tak for råd, den har jeg sørme også bestilt nu?? Suger til mig jo…Alle dine råd er fantastiske og hjælper alt på mig??

 2. Hej Mette
  Den lyder som en serum lige til min hud – og fantastisk pris
  Kan se du også har en lyserød (Instagram) – hvad er det for en??
  Man kan jo godt bestille mere end en serum til de priser

  Mvh
  Stine

 3. Jeg ellllsker din blog, jeg måtte bare lige ud med det!
  Jeg sidder og overvejer The Ordinarys produkter, og synes at der er så mange at jeg bliver helt forvirret. Jeg har kombineret hud, forstørret porer og er 35 (fine rynker omkring øjnene). Hvad ville du bestille hvis du var mig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *