Hudplejeprodukter · Rens. · Tests. · Tips og tricks

Ny serie fra Formula 10.0.6 : BE BERRY

Formula 10.0.6 har jeg efterhånden anvendt i en del år. Især Formulas nosestrips bliver brugt igen og igen og igen… INGEN er bedre end dem. Jeg kan ikke undvære dem – De hiver alt af næsen. Små hår, hudorme, det hele – Mega tilfredstillende.

Men tilbage på sporet! Formula har simpelthen lige “født” en lillesøster ved navn : Be Berry, og allerede nu kan jeg fortælle jer, at I kan glæde jer til at afprøve på egen hud.


Be Berry.

Som sagt udspringer Be Berry fra Formula 10.0.6, som er et stort og populært brand i USA. Formula har eksisteret siden 1933. Be Berry er en serie baseret på bær. Blåbær, gojibær, acaibær, hindbær, tranebær, brombær m.fl tilsat andre antioxiderende, lækre ingredienser som kokosmælk, granatæble, grøn kaffe, ananas osv.

Rensen : Be Berry ready er jeg fuldstændig vild med. Det er en ikke-udtørrende skumrens, som bare fungerer perfekt med min magnitone rensebørste. Kokosmælken i rensen sørger for, at huden er blød og fugtig bagefter. Den dufter ubeskriveligt lækkert af slik. Den minder mig om en barbie jeg havde for mange år siden. Dens hår duftede præcist, som denne rens. Nostalgi på højeste plan.

Peeloff masken Be Berry illuminating er den bedste peel-off maske jeg har prøvet de sidste 5 år. Den gør huden super blød, glødende og lækker, og bedst af alt : Lader man den tørre godt, 15-20 minutter, kan den rens faktisk pilles af i ét hug og ikke 1000 stykker, som Jorg Obés latterlige, lortemaske (Åhh, åhh sender de mig mon en truende mail igen nu? Læs med her, hvis du ikke aner, hvad jeg taler om, og få et godt grin!)

Deres lermaske Be Berry Fresh prøvede jeg her til aften. YUM, den var lækker. Den var dejligt kølende på huden, samtidigt med, at den stak de rigtige steder, som ved næsefløjen og hagen, hvor mine porer er størst. Da jeg skyllede den af, var min hud glødende og dejlig frisk. Derudover duftede den super frisk og igen lidt slikagtig. Virkelig lækker.

Scrubben Be Berry Sassy er en lækker scrub med bambus og tranebær. Den er en smule grovkornet, eller nærmere, kornene er store, men den er bare lige, som jeg vil have den. Den efterlader huden flot, jævn og mega blød. Den står i badet, så jeg lige kan smøre den på 2 gange i ugen.

Be Berry bright er det sidste produkt jeg vil nævne i denne omgang, fordi jeg er forelsket i den 🙂 For det første har den en snert af kaffeduft over sig (Så kan du ikke lide kaffe, behøver du ikke læse videre;) og for det andet fungerer den, som et 3-i-1 produkt : Rens, exfoliering og lermaske. Jeg kan virkelig mærke, hvordan min huds blodcirkulation sætter i gang, og hvordan blodet strømmer til overfladen af huden. Når masken/rensen/exfolieringen skylles af, er huden bare så blød og klar til at modtage et skud fugt med en god serum og creme.


Alle Be Berry produkterne koster 99,- lige her. Så er der nærmest råd til at multimaske også – I ved – Smøre forskellige masker på i ansigtet alt afhængig af, hvad din hud har brug for. Smart.

Maskerne kan anvendes af, stort set, alle hudtyper 🙂 Men som ALLE andre produkter på markedet, så prøv jer frem i små portioner, for at være sikker på, at produktet gør noget godt for din hud.

-Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *