Tips og tricks

Last minute gaveideer…

Det er i sidste øjeblik, men det kan nås endnu. Et par gode julegaveideer, som jeg personligt er vildt glad for!

  1. Nuxe reve de miel – Endda i TILBUD til 99,95,- lige her. (SPAR 31,-) Jeg elsker den balm, og har (uden pis) en liggende på natbordet, én på badeværelseshylden, én i bilen, én på jobbet, én i min pung, og én helt ny i min skuffe, så jeg aldrig løber tør! Jeg bruger den også til tørre steder på huden + neglebånd. Kun fantasien sætter grænser for denne SKØNNE fætter!
  2. ONE STEP rensevand fra Beauté Pacifique. Den er jeg blevet vanvittig glad for, og har næsten brugt de 200 ml op. Jeg bruger den morgen og aften til det lette skidt og make-up. Den føles bare super behagelig på huden, fugter, irriterer ikke. Virkelig en musthave på alle badeværelseshylder. Den kan købes til 189,- lige her.
  3. Vi bliver lige ved Beauté Pacifique, som har lavet en A-vitamin øjencreme også i TILBUD til 199,- lige her. Den har jeg brugt MEGET førhen. Den er meget effektiv på trætte, nærmest gennemsigtige øjenomgivelser. Den bygger huden op, så mørke rande synes mere reducerede.
  4. Matas granatæble showerfoam er min FAVORIT i badet – Ikke kun til at vaske kroppen med, men også til at barbere mig i. Den efterlader huden mere blød end nogen barberskum, jeg nogensinde har prøvet! Elsker den og har to stående på lager. Den fungerer også som mandelgave juleaften 🙂 Den er i tilbud til 39,95,- lige nu. Normalprisen er 54,95,- | Den kan købes lige her.
  5. Maybelline FIT ME (I tilbud) er en af de flydende foundations jeg bruger mest, næstefter IDUN Minerals. Den fungerer godt på kombineret hud og er god til prisen. Den kan købes her til 74,96,- (Normalprisen er 99,-)
  6. En af mine yndlingsparfumer fra CLEAN er Cashmere. Puha, hvor den dufter skøn! Det er en limited edition, og den kan købes til 595,- lige her. Jeg tippede om den for noget tid siden lige her.

Glædelig jul, venner! TAK fordi I læser med.

-Mette Milan

Indlægget indeholder affiliate links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *