Alle indlæg og emner.

Top 10 fantastiske produkter fra 2016.

Jeg har ikke tal på, hvor mange produkter jeg har testet gennem årene – Heller ikke, hvor mange i år 2016. Men jeg har tal på, hvilke jeg er blevet enormt glad for og genkøber. Dem vil jeg dele med jer. Jeg starter fra nummer 10 og slutter med førstepladsen.

10) Meraki duftlys fra shopluksus.dk – Helt klart noget ekstra forkælelse i min hverdag, som jeg ikke længere kan undvære. Nogen vil måske sige, at det er overflødigt. Men for mig med netop disse duftlys, er det hygge. Især fordi duftlysene er prisvenlige, flotte og milde – Ingen kløende øjne og nysende næser. Lysene koster fra 49,- og kan købes lige her.Fig & abricot” er min favoritvariant. Jeg har en stående i alle rum.

9) Matas Granatæble showerfoam – Den har gjort mit bad lettere. Den kan man vaske kroppen blidt og skånsomt i (Også mand og børn) og derudover fungerer den PERFEKT, som barberskum. Den kan jeg slet ikke undvære. Jeg håber, at Matas laver nogle flere duftvarianter, da granatæble måske ikke falder i alles smag, men for 54,95,- er det jo en smagssag. Jeg køber den igen og igen. Den kan købes lige her.

8) Rodials Dragonblood skulpting gelYawsa, en lækker creme, som jeg var dybt afhængig af, da jeg fik den. Jeg vil have den genkøbt i det nye år, for min hud elskede den, men det kan godt være svært at købe cremer, når jeg prøver og tester så meget forskelligt hele tiden. Denne gelformuleret creme strammer op i huden, fugter, plejer, udjævner og føles som silke på huden. Den kan købes til 765,- lige her. Men PAS PÅ! Det kan gå hen og blive en dyr last 🙂 Dog vil din hud ligne en million, eller deromkring.

7) Magnitone rensebørste – Det er måske ikke et direkte produkt, men for mig er det, og den er klart at finde på min top 10 over produkter, der virkelig er fantastiske og gør en forskel på den ene eller anden måde. Siden jeg har fået huden i rensebørsten her, har mine porer på (især) næsen ikke drillet på samme måde. Jeg bruger denne i 60 sekunder hver aften, og porerne bliver renset til UG. Hudorme og døde hudceller løsnes og fjernes ved hjælp af maskinen samt den rens man nu end vælger at bruge. Maskinen gør arbejdet 6 x bedre end hænderne. Jeg vil ikke anbefale maskinen til rosacearamt hud og meget sart hud, men til normal hud (med et blødere børstehoved) træt hud, uren hud og kombineret hud, er den virkelig en god hjælp. Den kan købes til 799,- her. Den er i øvrigt 100% vandtæt, og kan bruges i badet.

6) Meraki vatrondeller fra shopluksus.dk har gjort mit liv lettere. Jeg bruger MANGE vatrondeller i min hverdag, og næsten altid hver morgen, hvor jeg altid lige fugter/renser huden med en micellar water. Men, men, men… Ikke mange vatrondeller består min test. Nøj, hvor har jeg stået med vat i munden og på vipperne mange gange. Eller skåret mig på kanterne af sådan en dum, sammenpresset lort. Merakis ER de bedste, og pt har jeg 6 ruller liggende. Vil ikke bruge andet. Det kan købes lige her til 19,-.

5) A-vitamin kapsler fra Ecooking – De skal ikke spises. De skal åbnes og smøres på ren hud, og HALLELUJA! Så begynder englene at synge! Jeg er tosset med disse kapsler med A-vitamin, der gør huden blød, ensartet og glødende. Serummen arbejder i dybden med fine linjer, rynker og pigmenter. 60 kapsler kan købes her.

4) IDUN Minerals Äkerbær blush – I foråret 2016 lancerede IDUN Minerals nogle nyheder – Heriblandt en ny blush, som simpelthen ramte plet hos mig, og i flere uger brugte jeg simpelthen ikke andet. Äkerbær er en fin, koralfarvet blush, der firsker ethvert lille ansigt op. Selv over øjnene kan den bruges. Den er så smuk, og er et af de fantastiske produkter i 2016. Den kan købes her til 235,-  | Der er blush til flere år i den fine fætter.

3) Davines VOLUshampoo. Virkelig. Hvis man, som jeg, har fladt, fint skandinavisk hår, så invester i Davines VOLUshampoo. NU! Hold nu kaje, hvor er jeg glad for den shampoo. Jeg bruger også VOLUmisten efter, og den gør helt sikkert også noget. Den kan købes til 169,- lige her – VOLUmisten koster 199,- samme sted. Og så dufter de i øvrigt FANTASTISK!

2) Beaute Pacifiques ONE step – Den har jeg lige brugt op. 200 ml væske, der ikke blot fjernede ALT make-up, men også efterlod huden fugtet og lækker, som jeg kan lide det. Jeg kunne nærmest dryppe det ind i øjnene på mig selv, og det kunne ikke mærkes. Jeg har sarte øjne, så det lægger jeg mærke til med det samme. Denne ONE step rensevand skal genkøbes og det er uden tvivl. Du kan få den lige her til 189,-.

Og så til førstepladsen….. Årets (2016) bedste produkt. Et produkt jeg ikke kan undvære…..

Det produkt, som har givet mig aller mest glæde i 2016 kan du læse om LIGE her 🙂

God fornøjelse! 🙂

-Mette Milan

PS: Denne liste har IKKE været let at lave – Jeg har 100 produkter, der snildt kunne deles om mange af pladserne! Deriblandt min elskede skinroller.

 

Indlægget indeholder affiliate links

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *