Alle indlæg og emner.

Der er noget om hypen!

Til at starte med, for ret længe siden faktisk, tænkte jeg bare : “Åhh, endnu en hypet trend, som alle de “store” make-up bloggere og youtubere har fået penge for at bruge og fremvise.”

Jeg taler om de ovale børster, som jeg har vist en del på snap og instagram her de sidste uger. Nu ved jeg, hvorfor de er hypede… Det er fordi de er pisse gode!

Jeg smed to i kurven en måneds tid siden, da jeg var i “Normal“. Den dyreste kostede 79 kroner, så den tog jeg, og en størrelse mindre til 69 kroner også. De to børster har ligget, som fast inventar, ved siden af min foundation, lige siden, og i går fik jeg yderligere 12 børster i kobberfarve hjem fra EBay til ca 100,- i alt. De er ligeså gode. Måske en smule mere “fast” i børstehovedet, som ikke er en dårlig ting. Børsternes runde hoved, er perfekt til ansigtets runde hjørner og kanter. De korte børstehår, der har denne faste form, er bare vanvittig godt til at fordele og udjævne foundation i ansigtet, naturligt og flot. De suger meget mindre foundation til sig end mine andre børster og svampe.

Jeg er virkelig imponeret over de her børster – Det må jeg sige. De kan noget, og de fortjener hypen omkring sig. Jeg oplever ikke irritationer i huden, som jeg egentligt tænkte godt kunne komme pga. den meget “pressede” form.

I kan roligt kaste jer ud i det – Om I så har kombineret eller tør hud (Det har jeg nemlig) og for mig fungerer det. Selvfølgelig har den foundation du bruger også noget at sige. Jeg bruger IDUN Minerals Norrsken foundation og FIT ME fra Maybelline.

God weekend!

-Mette Milan

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *