Alle indlæg og emner.

Mix & match dine produkter! 

Jeg har skrevet om det før – Jeg skriver gerne om det igen. Nemlig om : Mix & match af hudplejeprodukter. 

Mange spørger mig gang på gang : “Bliver din hud ikke forvirret og stresset over aaalllleee de forskellige produkter og mærker du bruger?” 

Nej, det gør den ikke – Tværtimod. Den stortrives, som aldrig før, når jeg forkæler og plejer den med produkter målrettet dens behov. Men det er der ikke alle der ved, for mange (inkl. mig selv) er vokset op med teorien omkring serier indenfor hudpleje, og at man KUN må bruge den samme hudplejeserie for, for Guds skyld, hvis man ikke bruger samme serie, så får man slet ikke den rigtige effekt og andet gør huden stresset, og en serie passer netop sammen, fordi at komponenterne er sammensat på den måde, og skyd mig i øjet og kald mig Benny. Sikke noget bullshit at lukke ud. Selvfølgelig kan du mixe og matche med præcist de produkter du ønsker! Det svarer til, at man udelukkende KUN spiser mad fra samme mærke, eller kun går i det samme tøjmærke, fordi ellers ville der gå fuldstændig kludder i verden. Nej, vel!? De der siger, at man bør anvende en hel serie, siger det for at sælge. Sorry to say.

Så… kig på din hud. Hvad mangler den? Synes du, at fugtmasken fra Beaute pacifique, og serummen fra Codage kunne være interessant, så køb det! Er du lidt hooked på Matas ‘de stribede’ rensemousse og Embryolisses lait creme concentre, så køb dem! Mix og match da for pokker. Jeg garanterer, at din hud ikke lider overlast. Det ER en skrøne. 

Der er ganske få produkter i dag, der “hører” sammen, eller hvor man anbefaler, af valide grunde, at de skal bruges sammen, men ellers ikke. Jeg har aldrig læst eller hørt om evidens deraf. 

Jeg kommer aldrig til at bruge blot én serie igen – Jeg har mixet produkter i 4 år nu, og det er de sidste 4 år, der virkelig er sket noget. 

-Mette Milan (the mix’n’matcher) 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *