Alle indlæg og emner.

Gode concealere.

Jeg bruger af og til en concealer – Det er så dejlig let, når man har en Børge, eller et gammelt ar, der skal dækkes.Jeg har prøvet mange concealere gennem årene – Det er ikke let at finde den rette. Hverken ift.. konsistens og holdbarhed. Disse er mine all-time favoritter:

  • Maybelline FITme: En lækker cremet concealer, der dækker godt og som ikke udtørrer området yderligere. Den er lækker at smøre på og let at fordele. Denne bruger jeg mest. Den kan købes til 70,- lige her.
  • Nilens jord: Er en af mine nye favoritter. Denne liquid concealer minder faktisk meget om Maybellines, men jeg synes denne dækker lidt mere naturligt, hvis man kan sige det sådan, og det gør, at man også fint kan bruge den under øjnene unden, at den bliver klumpet at se på. Den kan købes lige her til 145,-
  • IDUN minerals : Strandgyllen fra IDUN Minerals er mega smart. Den indeholder en lys og en mørk concealer, så man kan bruge den året rundt. Altså den ene del passer om vinteren, når man er lidt bleg, og den anden del passer om sommeren, hvor man har fået lidt sol. På urenheder, under øjnene, ved næsen osv. Den kan bruges over det hele. Det eneste, jeg måske er lidt træt af ved denne, er, at man skal have fingrene ned i den hver gang eller finde en concealerbørste frem. Men effekten af den, gør processen okay. Den kan købes til 225,- lige her.

-Mette Milan

Indlægget indeholder affiliate links. Ved at trykke på dem, når du køber noget, støtter du mit arbejde her på bloggen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *