Alle indlæg og emner. · Hudplejeprodukter · Uren hud.

Orgins ‘Out of trouble’ maske.

Jeg har brugt denne maske før – For 3-4 år siden – og jeg husker, at jeg var rigtig glad for den faktisk, og alligevel blev den ikke genkøbt, fordi jeg startede min testperiode den gang. Jeg købte og købte, for at finde det rigtige for min hud.

Nu er den blevet genkøbt fornyligt i Matas, fordi jeg fik en prøve på den i min beautyspaceboks, og huskede, hvor god den egentligt var.

Hvad kan den?

Den absorberer olien/fedtet i huden, og får det under kontrol, så at sige. Den opløser skidt, snavs og døde hudceller fra hudens overflade. Den arbejder i dybden med urenheder og hudorme. Det er et mix af zinkoxid, svolv og kampfer, der er med til at minimere og reducere udbrud.

Hvad oplever jeg?

Jeg oplever synligt mindre fedtet t-zone, som er min udfordring, året rundt. Jeg oplever også en synlig forbedring i udbrud på min hage efter brug af denne/færre hudorme. Strukturen bliver blød og jævn. Super dejlig.  Jeg bruger den ca. to gange om ugen. Nogle gange i hele ansigtet, og andre gange kun i t-zonen. Den dufter lidt af “ko-pat salve”, hvis I kender det 🙂 En blå tube med skriften : Helosan på, som man brugte flittigt tilbage i 80’erne. Duften er forfriskende, mint-agtig.

Masken her virker beroligende og kølende på samme tid. Min hud er frisk, og rødlig, når jeg skyller det af i badet efter 10-15 minutter. Jeg sørger for at smøre godt med fugt på efterfølgende, da huden godt kan blive lidt tør i timerne efter.

Masken er til olieret/fedtet/uren hud – Ikke til tør, normal eller sart hud.

Masken koster 195,- lige her for 100 ml. Lige nu får du en lille gave med i købet 🙂

-Mette Milan

Indlægget indeholder affiliate links. Ved at trykke på dem, når du køber noget, støtter du mit arbejde her på bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *