Alle indlæg og emner.

Origins GinZing Radiance Booster peel mask. 

Jeg er vendt lidt tilbage til mærket : Origins, her på det sidste. For 4 års tid siden, brugte jeg det faktisk en del. Og jeg var ganske tilfreds med det. Nu har jeg fået genkøbt et par masker fra Origins, men der er også kommet en ny til samlingen : ‘Origins GinZing Radiance booster peel off mask’, er det lange navn ? Farven gjorde mig allermest nysgerrig : intens kobberfarvet. Og så er det altid interessant at teste peel off masker, for langt over halvdelen af dem jeg har prøvet, lever overhovedet ikke op til mine forventninger. 
Denne maske skal kunne give glød, reducere kedelig, træt hud, fjerne døde hudceller, give huden en jævnhed, gøre huden mere glat og forfine hudens porer. 

Nogle af tingene lever den op til – Men nogle af dem oplever jeg ikke – overhovedet….

➕Huden føles mere blød og jævn. Derudover oplever jeg, at den regulerer overskydende fedt i min hud. Og porerne er mere rene efter en omgang med denne. (Grundet frugtsyrerne i masken) Masken er let at hive af, når den er godt tør??

➗Masken lugter af Bacardi lemon. Og det får det hele til at svie – Både i næsen og i øjnene. Det gør det ikke til en dejlig spa-oplevelse at have den på. Jeg oplever heller ikke glød, eller fornyet energi af huden. Huden er lige lidt rødlig den første times tid efter masken, som ved alle andre masker, men ikke ekstra vedholdende glød m.m. ??

195,- koster masken hos Matas.dk – Og det er en god pris for 100 ml peel off maske med gode, sunde ingredienser! Men forvent ikke en masse glød, hvis det er, hvad du køber masken for. Forvent blød hud, ren hud og porer. 

Husk godt med fugt efterfølgende. 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *