Hudplejeprodukter · Tips og tricks

Frostsikker hud.

Puha, hvor er det bare voldsomt koldt for tiden. Vi svinger mellem 0 og minus 3-4 grader. Det kan ikke kun mærkes på, at vi fryser, men huden reagerer også anderledes hos mange af os.

Karsprægningers tid.

Hvis man ikke husker optimal fugt dagligt, så er det her man kommer til at opleve karsprængninger i huden. Karsprængninger er de her små røde, blå, lilla kar, der ligner små mønstre under huden, oftest på kinderne og tæt ved næsen. Tilstanden er ikke farlig, men den er kosmetisk hæmmende og kan ikke fjernes med produkter. Men de kan forebygges meget ved hjælp af gode, fugtgivende ingredienser, som : hyaluron, squalane, glycerin, niacinamid, gode, fede cremer, og/eller olie – Om sommeren er det solfaktor, der forebygger. Der er andre faktorer, der spiller ind iht. karsprægninger, men fugten, når det er frost i vejret, er en stor del af det.

Serummer, der fugter.

Tre af de bedste serummer, jeg kender til tør hud, og til at frostsikre den, er: Codage OH MY COLD, Codage no 1 og RAZspas hyaluron/hexapeptide serum.

  • Codage Oh my cold : Denne serum er decideret skabt til at beskytte hud i meget kold klima. Hyaluronsyrer er en af hovedingredienserne i denne lækre, lækre sag. Den koster fra 285,- og kan købes lige her.
  • Codage No 1: Denne bandit er også voldsomt fugtgivende, og det jeg elsker ved den er, blandt andet, at man kan dryppe en dråbe eller to i sin natcreme eller dagcreme, for ekstra fugtboost. Den trænger dybt ned i huden og genopretter fugtbalancen. Den koster fra 225,- og kan købes her.
  • RAZspa hyaluron og hexapeptide serum: Både fugtgivende og antiageing – Anderledes konsistens, men perfekt under dagcremen eller natcremen.

Jeg forsegler altid med creme henover en serum, og er huden ekstra, ekstra tør, så smører jeg olie henover cremen. Et par gange om ugen, er jeg ret vild med at bruge en fugtmaske.

-Mette Milan

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *