Hudplejeprodukter · Tests.

Estee Lauder ‘Advanced Night repair’ serum.

I seks uger har jeg testet Estee Lauders ‘Advanced Night repair’ serum. Et mærke, jeg aldrig har haft huden i før.

Det ER en dyr sag – Den koster omkring 825,- for 50 ml. Jeg er dog aldrig bleg for at investere i en god serum, som jeg ved virker.

Første indtryk var: “What?” Billig, brun plastikflakon… Hvad pokker?! Det ytrede jeg mig om på instagram, hvor nogen skrev, at den muligvis var af plastik, fordi glas er mere skrøbelig, hvis man kommer til at tabe den på klinkegulvet i badeværelset. Det kan der være noget om, men alligevel… Plastik!?

Anyways, så ved vi at udseende og indhold ikke nødvendigvis følges af. Så jeg gik i gang med at teste.

Hvad kan den?

Den kan faktisk lidt af det hele, hvis man læser, hvad Estee Lauder skriver. Grundet flere årtiers forskning i hudens DNA, har man skabt denne serum, der netop har til formål at genopbygge og reparere hudens DNA. Serummen er udrensende, renser altså celler for affaldsstoffer, får cellerne i gang med at arbejde optimalt, mens huden styrkes.

Den reducerer aldersbetingede tegn, som fine linjer og udglatter rynker. Den forebygger skader fra miljøet, indeholder masser af hyaluronsyrer, der fugter i dybden, fylder huden ud og skaber balance.

Hvad synes jeg om den?’

Jeg synes, at den er HAMMER god, og den er klart blevet en favoritaftenserum på højde med (næsten) Oskia og Codage, som OGSÅ kan mange af de samme ting. Allerede et par dage efter, oplevede jeg en markant tydeligere jævnhed af min hud, mere glød og balanceret hud. Den fungerer eminent, som aftenserum, hvor huden får roen til at absorbere den og lade huden regenerere.

Er den prisen værd?

Det synes jeg den er, ja. Næste gang vil jeg investere i 75 ml serummen til 1045,- Så har man til lang tid. Jeg har brugt 50 ml serummen i over 6 uger nu, hver aften, og der er stadig over halvdelen tilbage. Når jeg vil genkøbe noget, så er det fordi det er godt og virker.

Vi kan hurtige blive enige om, at serummer kan koste spidsen af en jetjager – Men jeg vil også argumentere for, at en serum er det bedste du kan tilbyde din hud. Læs med her, hvor jeg forklarer, hvorfor en serum er vigtig.

Serummen kan, blandt andet, købes i Matas og Magasin.

-Mette Milan

2 thoughts on “Estee Lauder ‘Advanced Night repair’ serum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *