Alle indlæg og emner.

Too Faced ‘peach’ palette + ‘Papa don’t peach ‘blush

Jeg forelsker mig også i ting og sager på de sociale medier fra tid til anden, og så må jeg bare have fingrene i det. Kender vi det ikke alle sammen efterhånden? Jeg blev i hvert fald ret betaget af Too Faced “nye” palette : Sweet Peach og Blushen : Papa Don’t peach, og måtte have fingrene i det. Det endda til trods for, at jeg ikke er så entusiastisk omkring make-up, som hudpleje. Problemet var dog, at jeg bor LANGT fra en Sephora, som forhandler Too Faced, men søde mennesker trådte til på instagram, og ville sende mig det. Sådan en skøn venlighed derinde!

Too Faced Sweet peach :

En rosbust, sød kvalitetspalette med gode, meget smukke, holdbare nuancer. Jeg har ikke prøvet dem alle, men har især brugt nuancerne: Just Peachy, Nectar, Peaches’n cream, Bellini og Candied peach. I paletten er der i alt 18 nuancer, så der er nok at vælge imellem. 

Designet er super sødt – Til den ‘barnlige’ kant ? Minusset ved paletten er, at jeg forstår ikke, at man skal tilsætte duft til sådan en skøn palette – Syntetisk, parfumeret ferskenduft, som ikke gør noget godt for paletten. Overhovedet. Af samme grund, har jeg aldrig købt deres anden palette med chokoladeduft, fordi det simpelthen giver mig kvalme, at der skal være dufte af den slags, i make-up. Og chokoladeduft i produkter kan jeg slet ikke håndtere. Men vi kommer ikke udenom, at palettens kvalitet og udtryk, er perfekt ✨??og det trækker op! 

Too faced – Papa don’t peach blush: 

Smuk, smuk blush i den fineste støvede, ferskenfarvede nuance. Gyldne undertoner, der skaber glød og varme til kinderne. Den er vidunderlig og let at arbejde med på kinderne. 

Jeg er super glad for begge produkter (trods duft af syntetisk fersken) og elsker nuancerne! Jeg er begyndt at have øjenskygge på til hverdag igen nu, fordi jeg ikke kan lade være – Paletten lokker og giver mig lyst til til farve. Det er ikke sidste gang, at jeg køber make-up fra Too Faced. 

-Mette Milan 

One thought on “Too Faced ‘peach’ palette + ‘Papa don’t peach ‘blush

  1. Hej ? bare li en lille ‘rettelse’, i deres chocolate bar palette er der ikke tilsat duft af chokolade, der er bare brugt ren rå kakao pulver i fremstillingen af de mange brune nuancer i paletten ?? og jeg personligt ELSKER den først af de to chokolade paletter ???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *